Πάντα το Σαββατοκύριακο οι πειρασμοί είναι μεγαλύτροι αφού γίνεται χαμός από αγώνες. Είναι κάτι ματσάκια που μας φωνάζουν και δεν αντέξαμε, είναι και το ιντερνετικό στοίχημα τόσο εύκολο και σε μηδέν χρόνο έφυγε το δελτίο. Τι παίξαμε θα ρωτήσετε, και όπως κάνουμε κάθε φορά που έχουμε στοιχηματικό οίστρο το ανεβάζουμε εδώ το δελτίο μας. 

Το στοιχηματάκι μας αν δεν πέσει εδώ τότε που;

Προσεκτικά λοιπόν για να περάσει η ώρα μας πιο ευχάριστα, και εάν βγει και το κάτι παραπάνω δεν θα πούμε όχι. Όλο και κάτι ξεχωρίζει στα μάτια μας. Το θέμα είναι να ξεχωρίσει και στο χορτάρι που είναι ο μεγάλος κριτής των επιλογών μας…Πάμε να δούμε «πόσα απίδια βάζει ο σάκος»….

Mia Khalifa trolls Guendouzi as porn star accuses Arsenal ace of

Δεν είμαστε στοιχηματικό site για πολλες αναλύσεις αλλά απλά μοιραζόμαστε μαζί σας αυτό που και εμείς θα ποντάρουμε διαδικτυακά ή στο πρακτορείο της γειτονιάς μας. Και ποια είναι η πεμπτουσία τελικά. Τα σημεία που μας αρέσουν. Και σε όποιον αρέσουμε…. ποντάρουμε παρέα!

Ο Μάσιμο το μοντελάκι της ΑΕΚ μετράει μέρες, αλλά με τον Απόλλων μπορεί να επιστρέψει στα τρίποντα και να ανασάνει ο δικέφαλος. Από την άλλη ο κατακαημένος Αρτέτα που οδηγεί από το κακό στο χειρότερο την Άρσεναλ στην Πρέμιερ που και που κάνει και μια νίκη. Η μέρα του είναι τώρα.

Οι εμπνεύσεις μας

Κυριακή (17:15) Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ: 2  (1.55)

Κυριακή (21:15) Άρσεναλ – Μπέρνλι: 1 & over 1,5 (1,90)

Καλά να περνάτε με ότι και όποιους το κάνετε

#ΜενουμεΑσφαλεις