Απίστευτο επεισόδιο στους Ρόκετς: Οι Κέβιν Πόρτερ Τζ. και Κρίστιαν Γουντ τσακώθηκαν με τον Τζον Λούκας, ο πρώτος πέταξε αντικείμενο και έφυγε από το γήπεδο, ενώ ο δεύτερος αρνήθηκε να παίξει στο δεύτερο ημίχρονο! Οι Ρόκετς έχασαν από τους Νάγκετς, όμως όσα συνέβησαν στο παρκέ πέρασαν μάλλον… αδιάφορα, αφού στο ημίχρονο και στα αποδυτήρια έγινε […]

Απίστευτο επεισόδιο στους Ρόκετς: Οι Κέβιν Πόρτερ Τζ. και Κρίστιαν Γουντ τσακώθηκαν με τον Τζον Λούκας, ο πρώτος πέταξε αντικείμενο και έφυγε από το γήπεδο, ενώ ο δεύτερος αρνήθηκε να παίξει στο δεύτερο ημίχρονο!
Οι Ρόκετς έχασαν από τους Νάγκετς, όμως όσα συνέβησαν στο παρκέ πέρασαν μάλλον… αδιάφορα, αφού στο ημίχρονο και στα αποδυτήρια έγινε ένας πραγματικός χαμός!

Όπως αναφέρει ο Σαμς Σαράνια, οι Κέβιν Πόρτερ Τζ. και Κρίστιαν Γουντ βρέθηκαν στο επίκεντρο της έντονης κριτικήες του assistant, Τζον Λούκας. Ο νεαρός γκαρντ αντέδρασε άσχημα, οι δύο άνδρες είχαν λεκτική αντιπαράθεση και ο Πόρτερ πέταξε ένα αντικείμενο, φεύγοντας στη συνέχεια από το γήπεδο!

Από την πλευρά του, ο Γουντ αρνήθηκε να παίξει στο δεύτερο ημίχρονο και όλοι καταλαβαίνουν ότι η κατάσταση μυρίζει… μπαρούτι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ