Σε κινητικότητα τα μεταγραφικάστον Ολυμπιακό! Το πρώτο καμπανάκι, που χτύπησε για την απόκτηση ξένου παίκτη. Όταν τραυματίστηκε ο Παπανικολάου, είχε ενοχλήσεις ο Σλούκας και η ομάδα λίγο έλειψε να χάσει από τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο. Οι Πειραιώτες θα κάνουν τα πάντα για να φτάσουν στον στόχο τους. Που φέτος είναι η πρόκριση στην οκτάδα της […]

Σε κινητικότητα τα μεταγραφικάστον Ολυμπιακό! Το πρώτο καμπανάκι, που χτύπησε για την απόκτηση ξένου παίκτη. Όταν τραυματίστηκε ο Παπανικολάου, είχε ενοχλήσεις ο Σλούκας και η ομάδα λίγο έλειψε να χάσει από τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο.

Οι Πειραιώτες θα κάνουν τα πάντα για να φτάσουν στον στόχο τους. Που φέτος είναι η πρόκριση στην οκτάδα της Ευρωλίγκας. Και το νταμπλ στην Ελλάδα.

Στο στόχαστρο για τους Πειραιώτες βρίσκεται ο τρομερός Ταρίκ Μπλακ. Ο οποίος είχε απασχολήσει τους Πειραιώτες πριν αποκτηθεί ο Φαλ.

Ο 29χρονος Αμερικανός ψηλός είναι «περίεργο» παιδί. Υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για τον χαρακτήρα και τον επαγγελματισμό του, αλλά η αλήθεια είναι πως εάν μπει στο σύνολο, εάν προσαρμοστεί σε μια ομάδα και έχει συγκεκριμένο ρόλο, μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς. Παίκτη που θα κάνει τη διαφορά.

Το κασέ του παραμένει υψηλό, αλλά μετά το ιδιαίτερο και βραχύβιο πέρασμά του από τη Ζενίτ και την πρόσφατη αποδέσμευσή του από τους Ντένβερ Νάγκετς (σ.σ. ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα το δεκαήμερο συμβόλαιο που είχε υπογράψει), είναι ελεύθερος. Και άρα περιμένει προτάσεις. Ισως και μικρότερες από ό,τι προβλέπει το κασέ του.

Ο 29χρονος σέντερ μετράει 220 παιχνίδια στο ΝΒΑ με Ρόκετς και Λέικερς (4,9 πόντοι-4,7 ριμπάουντ), ενώ από το 2018 μέχρι πέρυσι τον είδαμε στην Ευρωλίγκα με Μακάμπι και Ζενίτ (9,1 πόντοι-4,8 ριμπάουντ σε 50 ματς).

Στη λίστα των ελεύθερων παικτών είναι επίσης και ο Κολομβιανός σέντερ, Χάιμε Ετσενίκε, ο οποίος έπαιξε πέρυσι στην Ισπανία και έχει σημαντικά περιθώρια βελτίωσης.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι