Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκίνησε δυναμικά κι αυτή τη σεζόν, στην προσπάθεια που κάνει ο ίδιος κι οι Μπακς για να υπερασπιστούν τον περσινό του μεγάλο θρίαμβο. Είναι τρίτος σκόρερ αυτή τη στιγμή στο ΝΒΑ μετρώντας 27,2 πόντους σε 18 ματς και ακολουθεί από πολύ κοντά τον Στεφ Κάρι και τον Κέβιν Ντουράντ. Μπορεί να το […]

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκίνησε δυναμικά κι αυτή τη σεζόν, στην προσπάθεια που κάνει ο ίδιος κι οι Μπακς για να υπερασπιστούν τον περσινό του μεγάλο θρίαμβο.

Είναι τρίτος σκόρερ αυτή τη στιγμή στο ΝΒΑ μετρώντας 27,2 πόντους σε 18 ματς και ακολουθεί από πολύ κοντά τον Στεφ Κάρι και τον Κέβιν Ντουράντ. Μπορεί να το πετύχει κι αυτό; Να αναδειχθεί, δηλαδή, κορυφαίος σκόρερ του ΝΒΑ για πρώτη φορά στην καριέρα του; Δεν είναι απίθανο…

Ο Γιάννης βρίσκεται έναν πόντο σε μέσο όρο πίσω από τον περσινό νικητή. Στεφ Κάρι (28,2) και περίπου το ίδιο από τον “KD”, που μετράει κάτι λιγότερο (28,1). Όλοι τους- μηδενός εξαιρουμένου- σκοράρουν με μικρότερο ρυθμό από ό,τι πέρυσι, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει προϊόντος του χρόνου.

Ο Γιάννης σημειώνει για πέμπτη σερί χρονιά μέσους όρους πάνω από τους 26,9; Μπορεί ο MVP των περσινών τελικών να θεωρείται ένας κορυφαίος παίκτης, ολοκληρωμένος κι αποδοτικός και στις δύο πλευρές του γηπέδου, αλλά μπορεί ταυτόχρονα και βγάζει υψηλά νούμερα στην επίθεση παρότι δεν διαθέτει το “τρίποντο” στο βαθμό του Στεφ Κάρι (αλίμονο, κανείς άλλος δεν τον φτάνει) ή του Κέβιν Ντουράντ λιγότερο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ