Μεταγραφικός πυρετός στην μπασκετική ΑΕΚ. Ο Μάκης Αγγελόπουλος φέρνει παίκτες που θα προκαλέσουν “τρυγμούς” στα ελληνικά δεδομένα. Τρεις περιπτώσεις που απασχολούν την ΑΕΚ είναι εκείνες των Μάνι Χάρις, Νίκου Παππά και Αντώνη Κόνιαρη. Χάρις η επιστροφή: Μετά από εισήγηση του Στέφανου Δέδα, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Αμερικανό τόσο στην Μπαχτσεσεχίρ όσο και στη […]

Μεταγραφικός πυρετός στην μπασκετική ΑΕΚ. Ο Μάκης Αγγελόπουλος φέρνει παίκτες που θα προκαλέσουν “τρυγμούς” στα ελληνικά δεδομένα. Τρεις περιπτώσεις που απασχολούν την ΑΕΚ είναι εκείνες των Μάνι Χάρις, Νίκου Παππά και Αντώνη Κόνιαρη.

Χάρις η επιστροφή:

Μετά από εισήγηση του Στέφανου Δέδα, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Αμερικανό τόσο στην Μπαχτσεσεχίρ όσο και στη Χολόν, η Ένωση προσπαθεί αν έρθει σε συμφωνία μαζί του.

Ο Χάρις ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ΑΕΚ το 2018 όταν η Ένωση κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος και το BCL ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Κίνα με τη Σεντονγκ, όπου είχε 22.1 πόντους, 5,9 ριμπάουντ και 4 ασιστ μέσο όρο σε 22 αγώνες.

Πέρα από το σκοράρισμα, ο Χάρις προσφέρει πολλά και στο ριμπάουντ, κάτι πολύ σημαντικό για τον Δέδα και στην ΑΕΚ έχουν επικεντρωθεί στο να κλείσουν το συντομότερο δυνατό τη συμφωνία μαζί του.

Θέλει το ταλέντο του Κόνιαρη

https://www.youtube.com/watch?v=jqsNGyhxV3g

Ο διεθνής γκαρντ αρέσει στον Στέφανο Δέδα που έχει ανάψει το «πράσινο φως» για την απόκτηση του.

Ο Κόνιαρης προέρχεται από μια δύσκολ σεζόν όπου έπαιξε αρχικά στην ισπανική Ομπραδόιρο και στη συνέχεια στον Ιωνικό. Εκεί τραυματίστηκε σοβαρά (ρήξη πρόσθιου χιαστού) και είπε αντίο στη σεζόν.

Στην ΑΕΚ πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του και θεωρούν ότι μπορεί να προσφέρει.

Η εμπειρία του Νίκου Παππά

Είναι στην τελική φάση της αποθεραπείας του, μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό που είχε πέρυσι στην Πολωνία και στη Ζιελόνα Γκόρα. Είναι παίκτης που όλοι γνωρίζουμε καλά από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό και αναμένεται να απασχολήσει την ΑΕΚ, καθώς υπάρχει διάθεση να γίνει κουβέντα μαζί του. Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήθελε να τον φέρει πέρυσι στην Βασίλισσα, ωστόσο στην περσινή ομάδα ο Παππάς δεν είχε πολλούς… υποστηρικτές.

 

 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ