Η τωρινή κατάσταση είναι καλή για μένα. Το αν θα πάω στο ΝΒΑ μία μέρα; Θα συμβεί ή… όχι

Η επιθυμία του Βασίλιε Μίσιτς να αγωνιστεί στο ΝΒΑ είναι δεδομένη. Τελικά ούτε την φετινή χρονιά θα γίνει και πραγματικότητα.

Ο πολυτιμότερος παίκτης του Φάιναλ Φορ της Euroleague παραμένει στην Εφές Αναντόλου, για να διεκδικήσει τον τρίτο διαδοχικό τίτλο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της γηραιάς ηπείρου. Τελικά για μια ακόμα χρονιά δεν θα μετακομίσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, για να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στον «μαγικό κόσμο».

Τα δικαιώματά του ανήκουν στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και την καραμπόλα που λεγόταν τελικά δεν προχώρησε. Ο ατζέντης του ανακοίνωσε την παραμονή του 28χρονου γκαρντ στην Αναντολού Εφές.

Πως το πήρε ο ιδιος ο παίχτης;

«Έμεινα στην Έφες. Ακόμα όμως και πριν τη λήξη της διορίας, ήμουν συμβιβασμένος με κάθε πιθανή εξέλιξη. Τα πάντα είναι τόσα καλά για μένα. Δεν ήθελα να πω κάτι και πιθανόν να έκανα ζημιά στη σχέση μου με την ομάδα.

Δεν συνέβη τώρα, αλλά είμαι ήρεμος με όλα. Ένιωσα μία αμφιβολία για το ΝΒΑ. Αυτές οι αμφιβολίες αφορούν σε όλους που βρίσκονται στην ίδια θέση, όχι μόνο σε μένα αποκλειστικά. Εκτός αν είσαι ο Νίκολα Γιόκιτς ή ο Λούκα Ντόντσιτς.

Πραγματικά δεν νομίζω πως χρειάζεται να αποδείξω κάτι εκεί στο ΝΒΑ. Η τωρινή κατάσταση είναι καλή για μένα. Το αν θα πάω στο ΝΒΑ μία μέρα; Θα συμβεί ή… όχι».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τουρκία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик