Όποιος είχε ξεγράψει τον Καρμέλο θα βιάστηκε. Ποτέ στις προηγούμενες 18 σέζον ο Καρμέλο δεν είχε τέτοια ποσοστά με 50% εντός πεδιάς και 52.2% στα τρίποντα. Και μάλιστα με 16.7 πόντους είναι η δεύτερη καλύτερη απόδοση μετά την θητεία του στους Νικς. Ο παίχτης των Λέικερς λίγες φορές στην καριέρα του είχε την ευκαιρία να […]

Όποιος είχε ξεγράψει τον Καρμέλο θα βιάστηκε. Ποτέ στις προηγούμενες 18 σέζον ο Καρμέλο δεν είχε τέτοια ποσοστά με 50% εντός πεδιάς και 52.2% στα τρίποντα.

Και μάλιστα με 16.7 πόντους είναι η δεύτερη καλύτερη απόδοση μετά την θητεία του στους Νικς.

Ο παίχτης των Λέικερς λίγες φορές στην καριέρα του είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί με ομάδα με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μπορεί και ο ίδιος ο Καρμέλο να άλλαζε ορισμένες αποφάσεις αν μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω. Aλλά αυτό που έκανε παντά καλά ήταν να σκοράρει και όλοι οι μπασκετόφιλοι θα συμφώνησουν σε αυτό.

Τις προηγούμενες σεζόν ο Καρμέλο είχε μόνο τρεις ευκαιρίες να πάρει ένα δαχτυλίδι . Kαι να μην μπει στην λίστα με Άλεν Άιβερσον, Τζον Στόκτον, Καρλ Μαλόουν, Τσαρλς Μπάρκλεϊ και λοιποί.

Η πρώτη ήταν με τους Νάγγετς του 2008-2009 με συμπαίκτες Τζέιαρ-Σμιθ, Νενέ, Μπίλαπς. Kαι Κένιον Μάρτιν. Αλλά οι Λέικιερς του Kόμπι δεν γινόταν να χάσουν αυτό το πρωτάθλημα και έτσι οι Ντένβερ αποκλείστηκαν στους τελικούς της δύσης.

Η δεύτερη ευκαρία του ήταν με τους Νικς 2012-2013 όταν ο Καρμέλο βγήκε τρίτος στην ψηφοφορία του MVP. Αλλά έχασαν στα ημιτελικά της Ανατολής από τους Πέισερς.
Η τρίτη και όπως φαίνονταν τελευταία ευκαιρία του ήταν με τους Θάντερ του 2017-2018. Όταν φτιάχτηκε μια φαινομενίκα πολύ δυνατή τριάδα με Καρμέλο-Πολ Τζορτζ-Γουέστμπρουκ αλλά στην όχι και τόσο εφόσον ηττήθηκαν από τους Τζαζ στα προημιτελικά της Δύσης με έναν κακό Καρμέλο Άντονι(11.8 πόντοι, 21% στο τρίποντο)

Μέτα και από δύο ‘’μέτριες’’ σέζον στο Πόρτλαντ, ο Άντονι υπέγραψε στους Λος Άτζελες Λέικερς παρέα με τους Λεμπρόν Τζέιμς, Ράσελ Γουέστμπρουκ,Άντονι Ντέιβις.Ο ‘’Μέλο’’ αποκάλυψε πως ο κύριος λόγος που έγινε αυτό το deal ήταν φύσικα ο ‘’Βασιλιάς’’.

Συγκεκριμένα #1 και #3 του 2003 NBA draft είχαν πολύ στενές σχέσεις και συζητούσαν από παλιά να παίξουν μαζί αλλά ποτέ δεν τους δόθηκε η ευκαιρία.

“Μου είπε “σε χρειάζομαι”. Δεν χρειάστηκε να πει κάτι άλλο”

Είπε συγκεκριμένα ο Καρμέλο Άντονι.

Με την φετινή χρόνια να αρχίζει με 0-2 πολύ βιαστηκάν να μιλήσουν για τους σούπερσταρς της Καλιφόρνιας.Τα ξημερώματα της Δευτέρας οι Λέικερς επικράτησαν επί των Ρόκετς με 95-85 και πήγαν στο 4-3 πετυχαίνοντας την τέταρτη νίκη σε πέντε παιχνίδια.

Και ενώ ο Λεμπρόν ξεσήκωσε το Staples center με ένα τρομερό κάρφωμα, ο Καρμέλο ερχόμενος απο τον πάγκο έκανε παπάδες!Σκόραρε 23 πόντους με 5 τρίποντα και ισοφάρισε το ρεκόρ σε μπλοκ με 4! Είναι η πρώτη φορά από τις 2 Δεκεμβρίου του 2003 που έχει 4 μπλοκ και 2 κλεψίματα στον λιδιο αγώναΟ ίδιος την 19η χρονιά του είναι πρώτος σκόρερ των Λέικερς σε 2 αγώνες και μέχρι τωρά έχει ρεκόρ καρίερας με 50% στα σουτ εντός πεδιάς και 52.2% στο τρίποντο!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ