Ο Στεφ Κάρι μερικές μέρες πριν έσπασε ένα ακόμα ρεκόρ. Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ, αποτελεί έναν από τους καλύτερους μπασκετμπολίστες της δεκαετίας στον κόσμου του NBA.  Ο Στεφ Κάρι κατάφερε να πετύχει τα δυο τρίποντα που ήθελε, στο πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα των Γουόριορς στην έδρα των Νικς και.. άφησε πίσω του τον Ρέι Άλεν. […]

Ο Στεφ Κάρι μερικές μέρες πριν έσπασε ένα ακόμα ρεκόρ. Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ, αποτελεί έναν από τους καλύτερους μπασκετμπολίστες της δεκαετίας στον κόσμου του NBA. 

Ο Στεφ Κάρι κατάφερε να πετύχει τα δυο τρίποντα που ήθελε, στο πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα των Γουόριορς στην έδρα των Νικς και.. άφησε πίσω του τον Ρέι Άλεν.

Στο Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν της Νέας Υόρκης ο 33χρονος έφΘασε τα 2974 εύστοχα τρίποντα και πέρασε στην κορυφή της λίστας. 2.973 ήταν το ρεκορ του προκατόχου της.

Ο αγώνας κόντρα στους Κινγκς είναι ο πρώτος έδρας των Ουόριορς μετά την αναρρίχηση του στην πρώτη θέση της κατάταξης. Φυσικό επόμενο το κοινό του Chase Center να του επιφυλάξει αποθεωτική και να του χαρίσει ένα αξέχαστο standing ovation!

A standing ovation for Steph Curry, the 3-point king, at Chase Center 👏👏👏

🎥 @anthonyVslater pic.twitter.com/2swqyffWDe

— The Athletic (@TheAthletic) December 21, 2021

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ