Οι παίκτες του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ συνηθίζουν να κυκλοφορούν με εντυπωσιακά αυτοκίνητα. Ο Χασάν Γουάιτσαϊντ, όμως, το τερμάτισε. Ο σέντερ των Τζαζ οδηγεί ένα… θηρίο το οποίο κλέβει όπως είναι φυσικό τις εντυπώσεις. Συγκεκριμένα, ο Χασάν Γουάιτσαϊντ έχει στην κατοχή του ένα Jeep Wrangler Sahara του 2020. Ο ίδιος έχει κάνει μετατροπές και θυμίζει κάτι […]

Οι παίκτες του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ συνηθίζουν να κυκλοφορούν με εντυπωσιακά αυτοκίνητα. Ο Χασάν Γουάιτσαϊντ, όμως, το τερμάτισε. Ο σέντερ των Τζαζ οδηγεί ένα… θηρίο το οποίο κλέβει όπως είναι φυσικό τις εντυπώσεις.

Συγκεκριμένα, ο Χασάν Γουάιτσαϊντ έχει στην κατοχή του ένα Jeep Wrangler Sahara του 2020. Ο ίδιος έχει κάνει μετατροπές και θυμίζει κάτι σε τανκς, καθώς έει πλέον έξι ρόδες! Για να βγει αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα χρειάστηκε να δουλέψουν τέσσερις διαφορετικές ομάδες μηχανικών.

Για το τελικό αποτέλσμα χρειάστηκαν 1800 ώρες εργασίας, ενώ το κόστος φαίνεται να έχει φτάσει τις 330.000 δολάρια. «Μοιάζει πως είναι δυσκολότερο στην οδήγηση, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Είμαι λάτρης των τζιπ, έχω ακόμη δύο, αλλά ήθελα αυτό να είναι ξεχωριστό. Ειδικά πρόσφατα που χιόνισε, ένιωσα πως πήρα πίσω την αξία των χρημάτων που έδωσα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γουάιτσαϊντ για το αυτοκίνητο του.

Ο Χασάν Γουάιτσαϊντ απολαμβάνει μ΄αυτόν τον τρόπο την καλή σεζόν, που κάνει με τη φανέλα των Τζαζ (7.4 πόντους, 6.6 ριμπάουντ, 1.4 τάπες σε 15.2′ συμμετοχής).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα