Η ΑΕΚ είναι άνω κάτω μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Στέβαν Γέλοβατς. Ο παίχτης τής ένωσης που έκανε ατομική προπόνηση στο κλειστό Άνω Λιοσίων λιποθύμησε και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο.  Είναι γνωστό σε όλους ότι ο παίχτης του δικεφάλου βρίσκεται με εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Metropolitan General. Αλλά τις τελευταίες ώρες υπάρχουν […]

Η ΑΕΚ είναι άνω κάτω μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Στέβαν Γέλοβατς. Ο παίχτης τής ένωσης που έκανε ατομική προπόνηση στο κλειστό Άνω Λιοσίων λιποθύμησε και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο. 

Είναι γνωστό σε όλους ότι ο παίχτης του δικεφάλου βρίσκεται με εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Metropolitan General.

Αλλά τις τελευταίες ώρες υπάρχουν διαρροές ότι ο μπασκετμπολίστας είναι πλέον κλινικά νεκρός και δεν υπάρχουν ελπίδες για ανάκαμψη.

Σε αυτήν την περίπτωση είναι καθαρά θέμα της οικογένειας του, αν τον κρατήσουν στην ζωή με τεχνητά μέσα, ή θα “σταματήσει η παροχή τεχνικής ζωής.

Επειδή είναι πολύ ευαίσθητο το θέμα θα επανέλθουμε για να δούμε αν είναι αληθές η πληροφορία που μας έφτασε!

Δεν περιμένουμε φυσικά επίσημη ανακοίνωση από την ΚΑΕ, που σωστά παρακολουθεί αλλά χωρίς να κοινοποιεί το παραμικρό. Ανακοίνωση θα υπάρξει μόνο αν αποφασίσει κάτι η οικογένεια του, και φυσικά να έχουμε δυσάρεστη εξέλιξη που θα το ανακοινώσει το Metropolitan General.

Σύντομα θα επανέρθουμε, και ευχόμαστε ο Στέβαν τελικά να βγει νικητής.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα