Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Ηρακλής, καθώς μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ το Σάββατο (16/10), η διοίκηση και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αποφάσισαν να μη συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Ο Έλληνας κόουτς έμεινε χωρίς σπίτι, καθώς ο Ηρακλής δεν είχε καταβάλλει τα ενοίκια που χρωστούσε. Με τον Σκουρτόπουλο να μένει σε airbnb μετά την επιστροφή […]

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Ηρακλής, καθώς μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ το Σάββατο (16/10), η διοίκηση και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αποφάσισαν να μη συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Ο Έλληνας κόουτς έμεινε χωρίς σπίτι, καθώς ο Ηρακλής δεν είχε καταβάλλει τα ενοίκια που χρωστούσε. Με τον Σκουρτόπουλο να μένει σε airbnb μετά την επιστροφή της ομάδας από την Ολλανδία.

Επιπλέον, κατά την επιστροφή του πούλμαν στο Ιβανόφειο, μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, κάποιοι οπαδοί, κατευθυνόμενα, του επιτεθήκαν φραστικά.

Πλέον, απομένει να ανακοινωθεί το διαζύγιο των δύο πλευρών, με τους Ηλία Ζούρο και Γιώργο Λιμνιάτη. Να είναι βασικοί υποψήφιοι για να διαδεχτούν τον Σκουρτόπουλο.

Όπως είναι γνωστό ήδη από το Σάββατο, την πόρτα της εξόδου αναμένεται να δει ο Ράιαν Γούλριτζ, με τους Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ και Ουίλ Τσέρι να ενδιαφέρουν τους ιθύνοντες του Ηρακλή.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα