Στον σωστό δρόμο βαδίζει από το ξεκίνημα του ο Προμηθέας κάτι που το δέιχνει και την φετινή χρονιά, παρά τις πολλες αλλαγές στο ρόστερ του. Θα δώσει το παρόν στον μεγάλο τελικό κυπέλλου, αλλά ο κορονοιός του κάνει την ζωή δύσκολη. «Πάγωσε» η χαρά για την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου στον Προμηθέα Πατρών, καθώς ανιχνεύτηκαν […]

Στον σωστό δρόμο βαδίζει από το ξεκίνημα του ο Προμηθέας κάτι που το δέιχνει και την φετινή χρονιά, παρά τις πολλες αλλαγές στο ρόστερ του. Θα δώσει το παρόν στον μεγάλο τελικό κυπέλλου, αλλά ο κορονοιός του κάνει την ζωή δύσκολη.

«Πάγωσε» η χαρά για την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου στον Προμηθέα Πατρών, καθώς ανιχνεύτηκαν κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα.

Στην ομάδα του Μάκη Γιατρά, βρέθηκαν τουλάχιστον δύο παίκτες θετικοί στον κορονοϊό και έχει σημάνει συναγερμός.

Άπαντες τον Προμηθέα θα υποβληθούν σε νέα τεστ, ενώ αυτή η εξέλιξη έχει κι άλλες συνέπειες. Ανάλογα με τα αποτελέσματα των νέων τεστ, ενδέχεται να δημιουργηθεί πρόβλημα με τη συμμετοχή των παικτών των Πατρινών στην Εθνική Ελλάδας.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έχει καλέσει τους Γιάννη και Δημήτρη Αγραβάνη, Λούτζη και Γιαννόπουλο, όμως μετά από αυτή την εξέλιξη με τα κρούσματα κορωνοϊού αποκλείστηκαν όλοι από τα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Προμηθέας

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ