Είναι σαφές πως ο Μάικλ Τζόρνταν αποτελεί το μεγαλύτερο κεφάλαιο στον μαγικό κόσμο του NBA.

Είναι σαφές πως ο Μάικλ Τζόρνταν αποτελεί το μεγαλύτερο κεφάλαιο στον μαγικό κόσμο του NBA. Είτε ως παίκτης είτε ως προσωπικότητα, παρόλο που απέχει από τα πολλά φώτα τα τελευταία χρόνια.

Μια περσόνα που έχει παράλληλα και αρκετή δύναμη στα χέρια του. Με οικονομικό μέγεθος που θα χαρακτηρίζονταν ακόμη και ως κολοσσός. Με αρκετές φιλανθρωπικές δράσεις που μένουν στο σκοτάδι.

Όλα αυτά, και ακόμη περισσότερα επιχείρησε να αναδείξει, σε πρόταση που του έκανε, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ο Ίντρις Έλμπα, ο Βρετανός ηθοποιός. Μέσω μιας ταινίες, όπου θα ενσάρκωνε ο ίδιος τον Μάικλ.

Ο τελευταίος βέβαια δεν πολύ-ψήνεται.

«Τον συνάντησα και του είπα ‘Θέλω να σε ενσαρκώσω’ και μου απάντησε ‘δεν είμαι ακόμη έτοιμος’. Εγώ σοβαρολογούσα. Ήθελα να κάνω μια ταινία που δεν θα αφορούσε στην καριέρα του, αλλά στον ίδιο ως επιχειρηματία, γιατί είναι ένα πεδίο στο οποίο είναι επίσης πολύ καλός. Είναι πανέξυπνος. Επίσης, το φιλανθρωπικό έργο που κάνει δεν έχει αναφερθεί. Κάνει πολλά τέτοια πράγματα και αυτά ήθελα να παρουσιάσω. Όμως εκείνος είπε πως δεν ήταν έτοιμος να προβληθεί μια τέτοια ιστορία ακόμη», τόνισε ο 49χρονος ηθοποιός.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ