Περίσσευε το θέαμα στην 2η μέρα των αγώνων του NBA. Με τις ομάδες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού να προσφέρουν κάποιες τρομερές στιγμές.   Οι Ντένβερ Νάγκετς πήραν μια μικρή… εκδίκηση για το περσινό 4-0 στα playoffs επικρατώντας των Φοίνιξ Σανς με 110-98, σε ένα ματς που έλαμψε ο περσινός MVP, Νίκολα Γιόκιτς. https://www.youtube.com/watch?v=vf2-Rdm7ehY […]

Περίσσευε το θέαμα στην 2η μέρα των αγώνων του NBA. Με τις ομάδες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού να προσφέρουν κάποιες τρομερές στιγμές.

 

Οι Ντένβερ Νάγκετς πήραν μια μικρή… εκδίκηση για το περσινό 4-0 στα playoffs επικρατώντας των Φοίνιξ Σανς με 110-98, σε ένα ματς που έλαμψε ο περσινός MVP, Νίκολα Γιόκιτς.

https://www.youtube.com/watch?v=vf2-Rdm7ehY

Οι Σάρλοτ Χόρνετς επέστρεψαν από το -23 κόντρα στους Πέισερς και με δύο ελεύθερες βολές του Πι Τζέι Ουάσινγκτον στο τέλος επικράτησαν των Ιντιάνα Πέισερς με 123-122.

Οι Νικς πήραν μια απίθανη νίκη στην πρεμιέρα τους στο φετινό NBA, επικρατώντας στη Νέα Υόρκη των Μπόστον Σέλτικς με 138-134, σε ένα ματς που είχαμε δύο παρατάσεις.

 

 

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ