Οι δύο «αιώνιοι», Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν στα «μπλοκάκια» τους τα ονόματα των Ναζ Μήτρου-Λονγκ και Τζοκ Λαντέιλ. Δύο καλές επιλογές για το καλοκαίρι… Η φετινή χρονιά στην Ευρωλίγκα, δυστυχώς ολοκληρώνεται άδοξα, σιγά σιγά για τις δύο Ελληνικές ομάδες. Καθώς, ούτε ο Ολυμπιακός, αλλά ούτε και ο Παναθηναϊκός δεν θα καταφέρουν να βρίσκονται στην οκτάδα. […]

Οι δύο «αιώνιοι», Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν στα «μπλοκάκια» τους τα ονόματα των Ναζ Μήτρου-Λονγκ και Τζοκ Λαντέιλ. Δύο καλές επιλογές για το καλοκαίρι…

Η φετινή χρονιά στην Ευρωλίγκα, δυστυχώς ολοκληρώνεται άδοξα, σιγά σιγά για τις δύο Ελληνικές ομάδες. Καθώς, ούτε ο Ολυμπιακός, αλλά ούτε και ο Παναθηναϊκός δεν θα καταφέρουν να βρίσκονται στην οκτάδα.

Παρόλα αυτά, εν αντιθέσει με τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Ελλάδα, οι «πράσινοι» καλούνται να φέρουν εις πέρας κι άλλα ματς.

Φυσικά, αναφερόμαστε για τις προσπάθειες της ομάδας του ΠΑΟ, να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, στην χώρα.

Όμως, σίγουρα κοιτάζουν αμφότεροι, την επόμενη χρονιά, ώστε να τα πάνε καλύτερα στην Ευρωλίγκα.

Για την πλευρά του Ολυμπιακού, υπάρχει παραπάνω σιγουριά, κι αναφερόμαστε στο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Οι αφοί Αγγελόπουλοι εγγυώνται την επόμενη ημέρα του τμήματος και θα προσπαθήσουν να κάνουν κάποιες οικονομικές θυσίες, για να ανέβει επίπεδο η ομάδα του Πειραιά.

Στον Παναθηναϊκό όμως, υπάρχει ένα μετέωρο μέλλον. Η «τριανδρία» θα συνεχιστεί στη Διοίκηση, ή θα υπάρξει νέος ιδιοκτήτης; Ή μήπως, η μεταγραφή του Μάριο Χεζόνια ήταν ένας «προάγγελος», για την επιστροφή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου;

Κανείς δεν μπορεί να δώσει άμεσα αυτές τις απαντήσεις.

Οι άνθρωποι και των δύο ομάδων πάντως, ψάχνουν την αγορά για καλές περιπτώσεις

Η μία καλή περίπτωση για τους δύο «αιώνιους» είναι εκείνη του Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Αρκετά γνωστός στα ελληνικά ρεπορτάζ, καθώς έχει γραφτεί ξανά το όνομά του.

Ο αδελφός του, Ελάιζα, αγωνίζεται στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο Ναζ όμως, μέχρι σήμερα, δεν έχει κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι. Συνεχίζοντας να δοκιμάζει την τύχη του στο NBA.

Όμως, η ομάδα του από το θυγατρικό πρωτάθλημα στο NBA, αποκλείστηκε. Με τον παίκτη να είναι ελεύθερος.

Βέβαια, μπορεί στο προσεχές μέλλον, κάποια ομάδα να τον καλέσει να παίξει για εκείνη. Όμως, ομολογουμένως, μιλάμε για μια δύσκολη περίπτωση να συμβεί. Με εξαιρετικά ελάχιστες πιθανότητες.

Άρα, η έλευση στην Ευρώπη είναι… μονόδρομος. Και σίγουρα θα απασχολήσει τους δύο «μεγάλους» της χώρας. Και μην ξεχνά κανείς το σημαντικότερο. Δεν πιάνουν θέση ξένου, καθώς θα έχουν Ελληνικό διαβατήριο. Και τα δύο αδέλφια…

Ο επόμενος που αναμένεται να ξεχωρίσει στα «μπλοκάκια» των «αιωνίων», είναι ο Τζοκ Λαντέιλ.

Μετά τα όσα έζησε στην Ζαλγκίρις, δεν μπόρεσε να βρει συμβόλαιο στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, με συνέπεια να αγωνίζεται στην πατρίδα του, την Αυστραλία.

Για το NBA κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί πως θα βρει ομάδα, όμως στην Ευρώπη κάλλιστα αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή.

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έχουν εκφραστεί με πολύ καλά λόγια για τον παίκτη.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ