«Σκούπισαν» τις αντιπάλους τους.

Συνεχίστηκε την Τρίτη (12/04) η προημιτελική φάση στο Basketball Champions League, για την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ του Μπιλμπάο (15/05).

Σε Τουρκία, Γαλλία και Ισπανία έγιναν οι τρεις αναμετρήσεις του προγράμματος. Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες. Οι επόμενοι αγώνες θα γίνουν το διήμερο 12-13 Απριλίου και εφόσον χρειαστούν και τρίτα ματς στις 19-20 Απριλίου.

Στην Προύσα, η Τενερίφη διπλασίασε τις επιτυχίες της απέναντι στην Τόφας και τσέκαρε το «εισιτήριο» για την τετράδα. Οι παίκτες του Τσους Βιντορέτα έκαναν τα εύκολα… δύσκολα όταν απώλεσαν διαφορά 17π.

Κατάφεραν, όμως, να χαμογελάσουν στο φινάλε με 74-73, με τον Γκιόργκι Σερμαντίνι να κόβει τον Τάιλερ Ένις και τον Μαρτσελίνιο Χουέρτας να βάζει το νικητήριο σουτ.

Στο Στρασβούργο και το «Rhenus Sport» η Χάποελ Χολόν κέρδισε με 81-80 τη Στρασμπούρ κι επίσης έκανε το 2-0. Ο Τζο Ράγκλαντ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, 11’’ πριν από τη λήξη.

Οι Ματ Μίτσελ και Ντιάντρε Λάντσντοουν δεν κατάφεραν να ευστοχήσουν στα σουτ που επιχείρησαν, ώστε να κρατήσουν «ζωντανή» την ομάδα τους. Έτσι, οι Ισραηλινοί πάνε Μπιλμπάο και οι Γάλλοι… σπίτι τους.

Στο «Palacio Municipal», στον ισπανικό εμφύλιο της διοργάνωσης, η Μανρέσα επικράτησε με 91-89 της Μάλαγα, με τον Τζο Τόμασον να ευστοχεί στο νικητήριο σουτ. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 2-0 στη σειρά και πέρασαν κι εκείνοι στους «4».

Την Τετάρτη (13/04, 21.00) θα παίξουν η Λούντβιγκσμπουργκ και η Κλουζ Ναπόκα στην «MHP Arena». Οι Ρουμάνοι κέρδισαν το πρώτο ματς, στην έδρα τους.

Οι Γερμανοί «καίγονται» για τη νίκη για να ισοφαρίσουν τη σειρά. Σε περίπτωση ήττας θα ολοκληρώσουν τις φετινές ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Basketball Champions League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ