Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο συναντήθηκαν με τους Νίκο Ζήση και Δήμο Ντικούδη.

Η Εθνική Ελλάδας έχει μπροστά της την πρόκληση του Ευρωμπάσκετ. Οι άνθρωποι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης έχουν ήδη σηκώσει… μανίκια και προγραμματίζουν το μέλλον.

Πρώτο μέλημα του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού, Δημήτρη Ιτούδη, είναι οι παίκτες που θα μπορεί να υπολογίζει. Σε αυτό το πλαίσιο έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες συζητήσεις με τους υποψήφιους.

Οι υποχρεώσεις του 51χρονου τεχνικού με την ΤΣΣΚΑ τον κρατούν στη Μόσχα. Αντ’ αυτού, δύο συνεργάτες του ταξίδεψαν στις ΗΠΑ, για να συναντηθούν με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, Γιάννη και Θανάση.

Ο Νίκος Ζήσης και ο Δήμος Ντικούδης έκαναν το υπερατλαντικό ταξίδι μέχρι το Μιλγουόκι.

Όπως ενημερώνει η ΕΟΚ, με ανακοίνωσή της: «Στο Μιλγουόκι ταξίδεψαν ο GM της Εθνικής Ανδρών Νίκος Ζήσης και ο υπεύθυνος των εθνικών ομάδων Δήμος Ντικούδης, προκειμένου να συναντήσουν και να συζητήσουν από κοντά με τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο.

Η Εθνική Ανδρών έχει ένα πολύ “γεμάτο” πρόγραμμα τους επόμενους μήνες και μετά τη συμφωνία με τον Δημήτρη Ιτούδη ο οποίος θα την καθοδηγήσει, αρχίζουν οι επαφές με τους αθλητές για να συζητηθεί η φιλοσοφία, οι στόχοι και φυσικά το πρόγραμμα.

Η συνάντηση έγινε σε άριστο κλίμα, με την… εξ αποστάσεως παρέμβαση και του Δημήτρη Ιτούδη ο οποίος μίλησε με τους παριστάμενους και έγιναν οι πρώτες συστάσεις σε ό,τι αφορά στο πώς σκέφτονται όλοι όσα ακολουθούν.

Όλοι συμφώνησαν στην ανάγκη διαρκούς επαφής, τονίζοντας τη χρησιμότητα της διά ζώσης… εναρκτήριας συνάντησης που έγινε στις ΗΠΑ, με στόχο τον άρτιο συντονισμό των προγραμμάτων και καθολική επιθυμία να είναι όλοι μαζί στα μεγάλα αθλητικά ραντεβού που έρχονται».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Eurobasket

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик