Ο Φάνης Χριστοδούλου μένει στην Πάρο και πριν λίγες ημέρες είχε ένα σοβαρό ατύχημα με μηχανή που οδηγούσε. Προσπάθησε να αποφύγει Ι.Χ. και είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο της μηχανής, να πέσει από την μηχανή και να τραυματιστεί αρκετά σοβαρά. Άμεσα μεταφέρθηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Θριάσιο νοσοκομείο με αεροδιακομιδή. Ξεπέρασε τον […]

Ο Φάνης Χριστοδούλου μένει στην Πάρο και πριν λίγες ημέρες είχε ένα σοβαρό ατύχημα με μηχανή που οδηγούσε. Προσπάθησε να αποφύγει Ι.Χ. και είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο της μηχανής, να πέσει από την μηχανή και να τραυματιστεί αρκετά σοβαρά.

Άμεσα μεταφέρθηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Θριάσιο νοσοκομείο με αεροδιακομιδή.

Ξεπέρασε τον σοβαρό κίνδυνο για το χτύπημα στο κεφάλι αφού οι εξετάσεις είχαν βγει καθαρές και μόνο σωματικές ήταν οι κακώσεις. Σε πρόσωπο, χέρια, κορμό και πόδια.  Δεν έχει πειραχτεί κάποιο ζωτικό όργανο, ούτε στο κεφάλι που υπήρχαν φόβοι δεν βρέθηκε τίποτα ανησυχητικό.

Στο χειρουργείο ο Φάνης

Τελικά ο Φάνης θα χρειαστεί να μπει σε χειρουργείο για την αποκατάσταση των κακώσεων. Η επέμβαση θα γίνει σε ιδιωτική κλινική από τον γνωστό χειρουργό-ορθοπεδικό Γιώργο Κατσιφαράκη.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ