Ο Στιβ Κερ αναφέρθηκε στην συμπεριφορά παικτών του κατά το ημίχρονο ενός αγώνα. Όχι τόσο στην συμπεριφορά, αλλά στην χρήση κινητών και τάμπλετ στα αποδυτήρια.. Ο Αμερικανός προπονητής αποκάλυψε πως όλοι οι παίκτες του είναι μπροστά σε μία οθόνη. Τόνισε βέβαια πως αν προσπαθήσει κάποιος να τους τα πάρει…την έκατσε! ”Έχουν το κινητό πάντα στα […]

Ο Στιβ Κερ αναφέρθηκε στην συμπεριφορά παικτών του κατά το ημίχρονο ενός αγώνα.

Όχι τόσο στην συμπεριφορά, αλλά στην χρήση κινητών και τάμπλετ στα αποδυτήρια..

Ο Αμερικανός προπονητής αποκάλυψε πως όλοι οι παίκτες του είναι μπροστά σε μία οθόνη.

Τόνισε βέβαια πως αν προσπαθήσει κάποιος να τους τα πάρει…την έκατσε!

”Έχουν το κινητό πάντα στα χέρια τους, δέχονται κριτική και σχόλια κάθε μέρα. Όταν μπαίνω στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, όλοι είναι στα κινητά τους.

Μόλις μπαίνω, γενικά, τα αφήνουν, Συμβαίνει παντού στο NBA αυτό. Και επί τη ευκαιρία, αν προσπαθήσεις σαν προπονητής το 2022 να κόψεις το κινητό από τους παίκτες στα αποδυτήρια, τελείωσες!

Προσπαθώ να επιστρατεύω το χιούμορ. Να λέω ατάκες για μένα, αν για παράδειγμα είδαν τίποτα στο twitter για την τακτική μου ή αν είναι ευχαριστημένες οι κοπέλες τους με την εμφάνισή τους”

”Αν κερδίζουμε, λέμε αστεία μεταξύ μας, δίνουμε κίνητρο ο ένας στον άλλο. Αν χάνουμε, τότε κάποιος φωνάζει, πάντα ο Ντρέιμοντ Γκριν. Προσπαθούμε να βρούμε τι φταίει και να το διορθώσουμε. Καμιά φορά, κοιτάζω το twitter, είτε για την αποθέωση είτε για το hate!”

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ