Ο Κάιρι Ίρβινγκ είναι ένας από τους ανεμβολίαστους παίκτες του NBA και αν συνεχίσει να μην αλλάζει άπoψη, θα χάσει όλα τα εντός έδρας ματς των Νετς φέτος, καθώς η Πολιτεία της Νέας Υόρκης δεν επιτρέπει την είσοδο των μη εμβολιασμένων σε κλειστούς χώρους. Έτσι, με αυτά τα δεδομένα, ο Σακίλ Ο’Νιλ αναφέρθηκε στον σταρ των Νετς και την […]

Ο Κάιρι Ίρβινγκ είναι ένας από τους ανεμβολίαστους παίκτες του NBA και αν συνεχίσει να μην αλλάζει άπoψη, θα χάσει όλα τα εντός έδρας ματς των Νετς φέτος, καθώς η Πολιτεία της Νέας Υόρκης δεν επιτρέπει την είσοδο των μη εμβολιασμένων σε κλειστούς χώρους.

Έτσι, με αυτά τα δεδομένα, ο Σακίλ Ο’Νιλ αναφέρθηκε στον σταρ των Νετς και την απόφασή του, μιλώντας με σκληρά λόγια για την επιλογή του και την στάση του, ενώ τόνισε πως δεν θα ήθελε δίπλα του έναν τέτοιο παίκτη.

Αναλυτικά:

“Επιλογή του να κάνει αυτό που πιστεύει. Αλλά δεν πρέπει να κοιτάς μόνο τον εαυτό σου. Έχει τις απόψεις του. Έχει υποχρέωση από την στιγμή που πήρες τα 200 εκ. δολάρια. Δεν μου αρέσει που λέει πως δεν σέβονται την ιδιωτική του ζωή. Όταν παίρνεις 200 εκατ. δολάρια, δεν έχεις ιδιωτική ζωή. Αλλά αν είσαι στην ομάδα μου και δεν μπορείς να παίξεις στα εντός έδρας παιχνίδια, τότε δεν σε θέλω δίπλα μου. Έχουμε μία ευκαιρία να κερδίσουμε, σέβομαι τις απόψεις σου αλλά δεν θα μπερδευόμαστε επειδή θα παίζει εκτός και όχι στα εντός έδρας. Πάρε δρόμο”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ