Ο Ρικ Πιτίνο γνωστός και μη εξαιρετέος από το πέρασμα του στον Παναθηναϊκός, αλλά και με την ερμαφρόδιτη σχέση του με την Εθνική μπάσκετ, ηγείται ενός επενδιτικού σχήματος που θα εξαγοράσει την Γαλλική Ορτέζ. Τώρα γιατί την Ορτέζ και όχι τον Παναθηναϊκό που είναι μαγαζί γωνία; Συγκεκριμένα σύμφωνα με την «République des Pyrénées», ο θρύλος του αμερικανικού […]

Ο Ρικ Πιτίνο γνωστός και μη εξαιρετέος από το πέρασμα του στον Παναθηναϊκός, αλλά και με την ερμαφρόδιτη σχέση του με την Εθνική μπάσκετ, ηγείται ενός επενδιτικού σχήματος που θα εξαγοράσει την Γαλλική Ορτέζ. Τώρα γιατί την Ορτέζ και όχι τον Παναθηναϊκό που είναι μαγαζί γωνία;

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την «République des Pyrénées», ο θρύλος του αμερικανικού κολεγιακού μπάσκετ μαζί με τον παλαίμαχο NBAer, Τζαμάλ Μάσμπερν και τον άλλοτε συνεργάτη του στους Νιου Γιορκ Νικς, Στου Τζακσον, που φέρεται να ηγείται της προσπάθειας, είναι στην τελική ευθεία προκειμένου να γίνουν οι νέοι ιδιοκτήτες της Ορτέζ.

Η Ορτέζ είναι μία από τις πλέον ιστορικές ομάδες του γαλλικού μπάσκετ, έχοντας στο παλμαρέ της 9 πρωταθλήματα, 3 Κύπελλα, αλλά και ένα Κύπελλο Κόρατς το 1984, ενώ έχει και αρκετές συμμετοχές στην Euroleague, όπου στα 90s έδωσε μεγάλες μάχες και με της ελληνικές ομάδες.

 Ο Ρικ Πιτίνο για το θέμα της εμπλοκής του στην αγορά της Ορτέζ

«Είμαι μέλος ενός γκρουπ το οποίο έψαχνε τον τρόπο για να επαναφέρει τους Σιάτλ Σουπερσόνικς στο ΝΒΑ. Όμως πρότεινα να αγοράσουμε πρώτα μια ευρωπαϊκή ομάδα προκειμένου να αποκτήσουμε την σχετική εμπειρία. Κοιτάξαμε διάφορες περιπτώσεις, αλλά η Ορτέζ αποτέλεσε την καλύτερη επιλογή. Επίσης και ο συνεργάτης μου Τζαμάλ Μάσμπερν, ο οποίος υπήρξε και πρώην παίκτης μου, εμπλέκεται σε αυτό το γκρουπ. Μέχρι τώρα, ο ρόλος μου ήταν συμβουλευτικός, ενώ το κομμάτι των μπίζνες το διαχειρίζονται άλλοι» είπε χαρακτηριστικά ο Ρικ Πιτίνο.

 «Γιατί την Ορτέζ και όχι τον Παναθηναϊκό;»

 «Είμαι προπονητής της Εθνικής ομάδας και έπρεπε να μείνω ουδέτερος…»

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ