Σπουδαίο deal για τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Μια μεγάλη συμφωνία επιτεύχθηκε ανάμεσα στου Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και την Rakuten Sports. Σκοπός μέσω αυτού του deal και της συνεργασίας της ομάδας του NBA είναι η προώθηση της στην Ανατολική Ασία. Όπως επίσης και η είσοδός τους στην αγορά των χωρών της Ασίας, όπως της Ιαπωνίας, της Σιγκαπούρης αλλά και του Ταϊβάν.

Να σημειώσουμε εδώ ότι οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς το προσεχές διάστημα και συγκεκριμένα το φθινόπωρο θα ταξιδέψουν στην Ιαπωνία για το NBA Japan Games. Εκεί θα δώσου δύο αγώνες προετοιμασίας κόντρα στους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς.

«Με αυτήν την συνεργασία με την Rakuten Sports, είμαστε ενθουσιασμένοι να βρίσκουμε εταιρίες στην ασιατική αγορά που μοιράζονται τις αξίες μας, όσο και την θέλησή μας να μεγαλώσουμε ως brand και να έχουμε μια θετική επιρροή στην παγκόσμια κοινότητα.

Ξέρουμε πως λιγότεροι από το 1 % των οπαδών του NBA παγκοσμίως έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά ένα παιχνίδι, αλλά υπάρχει ξεκάθαρη παγκόσμια όρεξη και βάση θεατών για του Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Για εμάς, η αλληλεπίδραση και η επαφή με τους οπαδούς αυτούς είναι καταλυτική», δήλωσε ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της ομάδας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ