Ολοένα και περισσότερες οι “φωνούλες” που ακούγονται για Γιόβιτς και Παναθηναϊκό. Μία κίνηση που, ομολογουμένως, θα φέρει τα πάνω κάτω σε πρωτάθλημα και Euroleague. Ο Γιόγκι Φέρελ αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό λίγο καιρό μετά την άφιξή του. Eνώ σειρά φαίνεται να παίρνει και ο Κέντρικ Πέρι. Ο οποίος δεν έχει προσφέρει σε καμία περίπτωση τα […]

Ολοένα και περισσότερες οι “φωνούλες” που ακούγονται για Γιόβιτς και Παναθηναϊκό. Μία κίνηση που, ομολογουμένως, θα φέρει τα πάνω κάτω σε πρωτάθλημα και Euroleague.

Ο Γιόγκι Φέρελ αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό λίγο καιρό μετά την άφιξή του. Eνώ σειρά φαίνεται να παίρνει και ο Κέντρικ Πέρι. Ο οποίος δεν έχει προσφέρει σε καμία περίπτωση τα αναμενόμενα.

Στον Παναθηναϊκό λοιπόν έχουν ανοιχτά τα μάτια τους για κάποιον γκαρντ και πηγές αναφέρουν πως η περίπτωση του Στέφαν Γιόβιτς εξετάζεται από τους ανθρώπους του Συλλόγου.

Οι ικανότητες και η εμπειρία του Σέρβου γκαρντ δεν αμφισβητούνται και ουσιαστικά το μοναδικό αρνητικό είναι οι τραυματισμοί του. Σε 10-12 ημέρες πάντως θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί και πάλι, με το «Τριφύλλι» να τον παρακολουθεί με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο Παναθηναϊκός πάντως δεν παίζει… μόνος του για την απόκτηση του παίκτη, αφού -εφόσον αποφασίσει να προχωρήσει σε επίσημη κίνηση- θα βρει απέναντί του και άλλες ομάδες οι οποίες σκοπεύουν να «κυνηγήσου» τον Γιόβιτς.

 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик