Η Σλοβενία θα ταξιδέψει στο Τόκιο! Επικράτησε στον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά του Κάουνας της οικοδέσποινας Λιθουανίας με το πειστικό 96-85 και τον Λούκα Ντόντσιτς να κάνει πράματα και θάματα στο παρκέ. Ο Σλοβένος κατέγραψε το πρώτο triple double στην ιστορία της χώρας του, με 31 πόντους (13/23 σουτ). 11 ριμπάουντ, 13 ασίστ σε 33:42, […]

Η Σλοβενία θα ταξιδέψει στο Τόκιο! Επικράτησε στον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά του Κάουνας της οικοδέσποινας Λιθουανίας με το πειστικό 96-85 και τον Λούκα Ντόντσιτς να κάνει πράματα και θάματα στο παρκέ.

Ο Σλοβένος κατέγραψε το πρώτο triple double στην ιστορία της χώρας του, με 31 πόντους (13/23 σουτ). 11 ριμπάουντ, 13 ασίστ σε 33:42, με τους νικητές να μετρούν 13/31 τρίποντα (42%). Mε το ποσοστό πάντως να φτάνει στο 50% δυόμισι λεπτά πριν από το τέλος και ενώ η διαφορά ήταν σταθερά σε διψήφιο αριθμό πόντων.

Ο Άρβιντας Σαμπόνις παρακολουθούσε από την άκρη του πάγκου. Aνήμπορος να βοηθήσει, με τους Λιθουανούς να μην εκμεταλλεύονται την έδρα τους. Kαι να μένουν μακριά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες για πρώτη φορά μετά από έξι συνεχόμενες συμμετοχές.

https://www.youtube.com/watch?v=ttMGZ_gKNJc

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ