Λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος ο Προμηθέας Πάτρας έκανε μια buzzet beater μεταγραφή. Ο Μιχαΐλο Άντριτς είναι ο εκλεκτός της ομάδας του Ηλία Ζούρου. Ο Μιχαΐλο Άντριτς επιστρέφει στη Stoiximan Basket League, καθώς είχε αγωνιστρεί και στον Κολοσσό Ρόδου. Τη συμφωνία και μεταγραφή μάθαμε μέσω του ατζέντη του παίκτη. Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς ανακοίνωσε μέσω του […]

Λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος ο Προμηθέας Πάτρας έκανε μια buzzet beater μεταγραφή. Ο Μιχαΐλο Άντριτς είναι ο εκλεκτός της ομάδας του Ηλία Ζούρου.

Ο Μιχαΐλο Άντριτς επιστρέφει στη Stoiximan Basket League, καθώς είχε αγωνιστρεί και στον Κολοσσό Ρόδου. Τη συμφωνία και μεταγραφή μάθαμε μέσω του ατζέντη του παίκτη. Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς ανακοίνωσε μέσω του twitter το deal. Ο 27χρονος φόργουορντ υπέγραψε με τον Προμηθέα Πάτρας για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Στην τουρκική Αφιόν ο Άντριτς είχε 8,3 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ σε 30 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο. Συνολικά αγωνίστηκε σε 10 αγώνες.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Κολοσσό Ρόδου. Είχε με τους Ροδίτες κατά μέσο όρο 12,8 πόντους, 4,1 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ.

 

 

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Προμηθέας

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ