Πιο κοντά σε συμφωνία φαίνεται να έρχονται Χεζόνια και Παναθηναϊκός. Ξημερώματα σήμερα, ο Χεζόνια διέψευσε είδηση ισπανικού σάιτ ότι ήδη  “τα δικαιώματά του αγοράστηκαν” από “ομάδα” -χωρίς να αναφέρεται ποια. File not a single word written on this app about my name in the last couple of days is true. People are unbelievable man 😂🤦🏻‍♂️ […]

Πιο κοντά σε συμφωνία φαίνεται να έρχονται Χεζόνια και Παναθηναϊκός. Ξημερώματα σήμερα, ο Χεζόνια διέψευσε είδηση ισπανικού σάιτ ότι ήδη  “τα δικαιώματά του αγοράστηκαν” από “ομάδα” -χωρίς να αναφέρεται ποια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, ο Παναθηναϊκός υπέβαλε επίσμα πρόταση στον παίκτη να παραμείνει στην ομάδα και αναμένει την απάντησή του.

Πριν από ούτε τρεις βδομάδες, σε συνέντευξή του ο Κροάτης φόργουορντ είχε εκδηλώσει σφοδρά την επιθυμία του να μείνει στον “εξάστερο”, με συγκινητικά, μάλιστα, λόγια: «Ελπίζω να μείνω. Η καρδιά μου είναι πράσινη. Αγαπώ αυτή την ομάδα απ’ όταν ήμουν παιδί. Πού αλλού να πάω; Αυτή η ομάδα είναι το σπίτι και η οικογένειά μου. Δεν παίζω για λεφτά. Ήρθα χωρίς λεφτά. Δεν ξέρω τι θα γίνει με τα συμβόλαια και όλα αυτά, αλλά πραγματικά νιώθω ότι εδώ είναι η οικογένειά μου, το σπίτι μου, το χρώμα μου, η καρδιά μου. Όλα είναι εδώ», είχε δηλώσει στο basketnews.com.

Αν και το διαδικτυακό του φλερτ με την Ιωάννα Μαλέσκου έληξε μάλλον άδοξα, αυτό δε θα παίξει ρόλο στην απόφασή του. Η μπάλα είναι στη δική του μεριά του γηπέδου. Αν απαντήσει θετικά στην πρόταση του “τριφυλλιού”, ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει συζητήσεις με τη Μπαρτσελόνα.

Σ’ αυτές δεν αποκλείεται -αν και δεν είναι πολύ πιθανό- να τεθεί και η πιθανότητα του buy-out των δικαιωμάτων του παίκτη. Το ποσό, ωστόσο, είναι “αλμυρό”: 400.000 ευρώ και γι’ αυτό όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν, προς το παρόν, ανοικτά.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Bundesliga

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!

Conference League

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!

Ποδόσφαιρο

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»

Conference League

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!

Conference League

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!

Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!