Ο Ολυμπιακός με φόρα από τις  συνεχόμενες νίκες του σε πρωτάθλημα  και Euroelague πήγε στο Περιστέρι να συνεχίσει το σερί του απέναντι στην τοπική ομάδα.. Ο γηπεδούχος από την άλλη προερχόταν από την μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ. Γήπεδο: Κλειστό Γυμναστήριο “Αντρέας Παπανδρέου” Απολαύστε το εντυπωσιακό κορεό των φιλάθλων του Περιστερίου. Ξεκίνησε πολύ δυνατά […]

Ο Ολυμπιακός με φόρα από τις  συνεχόμενες νίκες του σε πρωτάθλημα  και Euroelague πήγε στο Περιστέρι να συνεχίσει το σερί του απέναντι στην τοπική ομάδα.. Ο γηπεδούχος από την άλλη προερχόταν από την μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ.

ΓήπεδοΚλειστό Γυμναστήριο “Αντρέας Παπανδρέου”

Απολαύστε το εντυπωσιακό κορεό των φιλάθλων του Περιστερίου.

Ξεκίνησε πολύ δυνατά ο φιλοξενούμενος και από την πρώτη περίοδο έδειξε την διάθεση του να μην παίξει, αλλά να καθαρίσει γρήγορα τον αγώνα. Το σκορ της πρώτης περιόδου τα λέει όλα. 13 – 28. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν τον αγώνα με 2/9 σουτ. Από την άλλη η ομάδα του Μπαρτζώκα με 6/9 δίποντα και 0/4 τρίποντα. Αλλά και πολύ πιεστική άμυνα που αναγκάζει τους γηπεδούχους να κάνουν λάθη.

Στην δεύτερη περίοδο βγήκε κάποια αντίδραση από τους γηπεδούχος, αλλά χωρίς να καταφέρουν τίποτα, αφού η διαφορά ανέβηκε ακόμα περισσότερο και ουσιαστικά οι ερυθρόλευκοι πήραν διαφορά ασφαλείας.

Ο Βεζένκοβ πρώτος σκόρερ με 9 πόντους, και για το Περιστέρι, ο Πέτεγουεϊ με 8 πόντους.

Το ημίχρονο βρήκε τις ομάδες στο 26 – 44.

Μια από τα ίδια και το δεύτερο ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό να κάνει ότι θέλει, και το Περιστέρι να μην μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό των φιλοξενούμενων.

Σε μία φάση η ένταση μεταξύ Λαρεντζάκη και Χέιγκινς μεγάλωσε με αποτέλεσμα να μπουν οι άνθρωποι του Περιστερίου στο γήπεδο για να ηρεμίσουν τα πνεύματα.

Το τελικό σκορ του αγώνα τα λέει όλα.

Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ