Ο Ζάιον δεν έχει αγωνιστεί σχεδόν καθόλου στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Ο Ζάιον δεν έχει αγωνιστεί σχεδόν καθόλου στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Όμως αυτό δεν εμποδίζει τους Πέλικανς να πιστέψουν σε εκείνον και να του δώσουν μάλιστα και μαξ συμβόλαιο, με τρελά λεφτά.

Το πρώτο πικ του 2019 NBA Draft πριν λίγους μήνες υποβλήθηκε σε μία επέμβαση στο πόδι και ακόμα κανείς δεν ξέρει πότε θα γυρίσει στην δράση.
Οι άνθρωποι των Πέλικανς όμως ίσως έχουν έναν λόγο για να χαμογελούν. Ο 21χρονος φαίνεται πως έχει χάσει όλα τα έξτρα κιλά και δηλώνει έτοιμος για την νέα χρονιά:

“Θέλω να αποδείξω ότι είμαι νικητής. Τόσο απλό”

“Θέλω να κερδίζω για τον κόουτς (σ.σ. Ουίλι Γκριν). Θέλω να κερδίζω μαζί με τους συμπαίκτες μου. Ο απόλυτος στόχος είναι το πρωτάθλημα! Νομίζω πως για αυτό πασχίζουμε όλοι. Όπως είπε ο GM, Ντέιβιντ Γκρίφιν, είμαστε πεινασμένοι. Είδατε όλοι τι έκανε η ομάδα πέρυσι. Απλά νιώθω ενθουσιασμένος που θα προστεθώ σε αυτό”.

“Είπα στον κόσμο πως αν θέλει να μάθει τις προθέσεις της παραμονής μου στη Νέα Ορλεάνη, ας με ρωτούσα. Αντί για αυτό όμως, έπλαθαν ιστορίες για μένα και την οικογένεια μου πως τάχα δεν μας αρέσει η Νέα Ορλεάνη και για ποιο λόγο δεν θέλω να μείνω εδώ. Όπως καταλάβατε δεν υπήρχε καν τέτοιο πράγμα”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ