Ολοένα και περισσότερες οι “φωνούλες” που ακούγονται για Γιόβιτς και Παναθηναϊκό. Μία κίνηση που, ομολογουμένως, θα φέρει τα πάνω κάτω σε πρωτάθλημα και Euroleague. Ο Γιόγκι Φέρελ αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό λίγο καιρό μετά την άφιξή του. Στον Παναθηναϊκό λοιπόν έχουν ανοιχτά τα μάτια τους για κάποιον γκαρντ και πηγές αναφέρουν πως η περίπτωση του […]

Ολοένα και περισσότερες οι “φωνούλες” που ακούγονται για Γιόβιτς και Παναθηναϊκό. Μία κίνηση που, ομολογουμένως, θα φέρει τα πάνω κάτω σε πρωτάθλημα και Euroleague.

Ο Γιόγκι Φέρελ αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό λίγο καιρό μετά την άφιξή του.

Στον Παναθηναϊκό λοιπόν έχουν ανοιχτά τα μάτια τους για κάποιον γκαρντ και πηγές αναφέρουν πως η περίπτωση του Στέφαν Γιόβιτς έκλεισε ήδη από τους ανθρώπους του Συλλόγου.

Οι ικανότητες και η εμπειρία του Σέρβου γκαρντ δεν αμφισβητούνται και ουσιαστικά το μοναδικό αρνητικό είναι οι τραυματισμοί του.

Λίγο πριν από την αναχώρηση των «πρασίνων» για το Μιλάνο ενόψει του αγώνα με την Αρμάνι για την 15η αγωνιστική της EuroLeague, o Δημήτρης Πρίφτης ναι μεν είχε πει ότι «Γιόβιτς δεν είναι ακόμα έτοιμος σε αγωνιστική κατάσταση άρα θα πρέπει να τα λάβουμε όλα υπόψιν μας» ωστόσο δεν είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο της απόκτησής του.

Ο Σέρβος γκαρντ αναμένεται να είναι σε θέση να ξεκινήσει προπονήσεις σε φουλ ρυθμούς από το τέλος του χρόνου και στις αρχές του 2022 θα είναι απολύτως έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη νέα του ομάδα.

 

 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα