Ο Παναθηναϊκός υποδέχονταν το Λαύριο για την 9η στροφή της Basket League. Ο Δημήτρης Πρίφτης και οι παίχτες του μετά την βαριά ήττα στην Μόσχα ήθελαν νίκη και καλή εμφάνιση για την ψυχολογία τους. Οι γηπεδούχοι με αρκετές απουσίες, και είχαν έντεκα παίκτες στην αναμέτρηση. Νεοκλής Αβδάλας, Τζεχάιβα Φλόιντ, Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Οκάρο Γουάιτ. […]

Ο Παναθηναϊκός υποδέχονταν το Λαύριο για την 9η στροφή της Basket League. Ο Δημήτρης Πρίφτης και οι παίχτες του μετά την βαριά ήττα στην Μόσχα ήθελαν νίκη και καλή εμφάνιση για την ψυχολογία τους.

Οι γηπεδούχοι με αρκετές απουσίες, και είχαν έντεκα παίκτες στην αναμέτρηση. Νεοκλής Αβδάλας, Τζεχάιβα Φλόιντ, Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Οκάρο Γουάιτ.

Παναθηναϊκός: Μποχωρίδης, Νέντοβιτς, Σαντ Ρος, Έβανς, Παπαγιάννης.

Λαύριο: Μουράτος, Κάρτερ, Περσίδης, Γερομιχαλός, Κακλαμανάκης.

Παναθηναϊκός – Λαύριο 102 – 83

Η πρώτη περίοδος βρήκε τις ομαδες κοντά στο σκορ, χωρίς ο γηπεδούχος να μπορεί να πάρει σοβαρή διαφορά. Αλλά μόλις ο Δημήτρης Πρίφτης πήγε με την περίφημη  άμυνα ζώνης, βοήθησε να χαλάσει τον ρυθμό των φιλοξενούμενων και με διαδοχικά καλάθια στο transition άρχιζε να φεύγει στο σκορ.

Στο ημίχρονο οι πράσινοι πήγαν στα αποδυτήρια στο +5 (49-44) χάρη στο ξέσπασμα που είχε στο τέλός της δεύτερης περιόδου.. Ο Σαντ Ρος και ο Έβανς από 11 πόντους, και για το Λαύριο, ο Περσίδης με τον Σμιθ έχουν από 9 πόντους.

Παναθηναϊκός: 16/23 δίποντα, 4/14 τρίποντα, 5/6 βολές, 17 ριμπάουντ, 13 ασίστ, 2 κλεψίματα, 4 λάθη.

Λαύριο: 9/20 δίποντα, 6/11 τρίποντα, 8/8 βολές, 15 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 2 κλεψίματα, 6 λάθη.

Στο δεύτερο μέρος όποτε βρίσκει την ευκαιρία, ο Παναθηναϊκός τρέχει το γήπεδο και μεγαλώνει το προβάδισμά του. Οι πράσινοι έχουν ήδη πετύχει αρκετούς πόντους στον αιφνιδιασμό, και το Λαύριο μένει εκτός αγώνα.

Κάθε φορά που ο γηπεδούχος ξεφεύγει με διψήφια διαφορά, το Λαύριο επιστρέφει. Έτσι και στα μέσα της 4ης περιόδου ο Κάρτερ στα τελευταία λεπτά πήρε μπροστά και η ομάδα του Χρήστου Σερέλη ανέκαμψε από το -12 (71-62) στο -3 (75-72).

Στην συνέχεια οι πράσινοι με μεγαλύτερη σοβαρότητα αύξησαν την διαφορά και ουσιαστικά καθάρισαν τον αγώνα. 103 – 83 το τελικό αποτέλεσμα και στο 7-1 ο Παναθηναικός.

Μοναδικό μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός του Νεμάνια Νέντοβιτς που αποχώρησε άρον άρον στη διάρκεια της τέταρτης περιόδου και γύρισε το πόδι του. Θα περιμένουν τις εξετάσεις όλοι με ανυπομονησία.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ