Με ανακοίνωσή της, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, επισημοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας της με την 52χρονη προπονήτρια.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχασε τον τίτλο από τον Ολυμπιακό στο γυναικείο μπάσκετ, αλλά οι άνθρωποι των πρασίνων είναι πολύ ικανοποιημένοι από την προπονήτρια της ομάδας και της έδειξαν εμπράκτως ανανεώνοντας το συμβόλαιο της.

Με ανακοίνωσή της, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, επισημοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας της με την 52χρονη προπονήτρια.

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την προπονήτρια Ελένη Καπογιάννη για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023, για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ.

Η κόουτς του «τριφυλλιού» θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο του Συλλόγου και τη νέα χρονιά με στόχο και πάλι το τμήμα να παραμείνει σε τροχιά πρωταθλητισμού.

Η Ελένη Καπογιάννη είναι η προπονήτρια που επανάφερε τον Παναθηναϊκό στους τίτλους πέρυσι και θα προσπαθήσει και τη νέα σεζόν ώστε η ομάδα να κατακτήσει τρόπαια.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Ελένη Καπογιάννη τόνισε «Ο Παναθηναϊκός έχει επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο και σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να είμαι ενεργό στέλεχος όλης αυτής της προσπάθειας.

Φέτος δεν καταφέραμε μεν να κατακτήσουμε τίτλους όμως ήμασταν στους τελικούς και επιστρέψαμε και στην Ευρώπη μετά από χρόνια.

Μένω εδώ γιατί θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός είναι ο κορυφαίος μπασκετικός οργανισμός στην Ελλάδα σε γυναίκες, άνδρες και παιδιά και είναι τιμή μου να βρίσκομαι εδώ.

Ήταν χαρά και τύχη να συνεργαστώ με δύο μορφές για το ελληνικό μπάσκετ γυναικών τη Λόλι και την Όλγα και τους εύχομαι ότι καλύτερο στα επόμενα βήματα τους.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου τον κόσμο του Παναθηναϊκού, δεν μπορώ να βρω λέξεις να εκφράσω τον θαυμασμό μου γι αυτούς αλλά και να τους ευχαριστήσω».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик