Μια  θέση που τον «πόνεσε» αρκετά τη φετινή χρονιά ήταν το "5" και θέλησε να δώσει λύση ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχασε τον τίτλο από τον Ολυμπιακό στο γυναικείο μπάσκετ, αλλά οι άνθρωποι των πρασίνων κάνουν από νωρίς τις ενέργειες τους, για μια πιο ανταγωνιστική ομάδα την νέα χρονιά.

Με ανακοίνωσή της, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, επισημοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας της με την 52χρονη προπονήτρια.

Μια  θέση που τον «πόνεσε» αρκετά τη φετινή χρονιά ήταν το “5” και θέλησε να δώσει λύση ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση της Έμιλυ Πότερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Καναδή σέντερ Έμιλυ Πότερ για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023 για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ.

Σπουδαία μεταγραφική ενίσχυση για το «τριφύλλι» καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του μια πολύ καλή αθλήτρια που αγωνίζεται ως σέντερ και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της για τη νέα σεζόν.

H διεθνής με την Εθνική Καναδά Πότερ (1,96μ.) έχει την εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα καθώς τη σεζόν 2021-22 αγωνίστηκε για την ομάδα των Εσπερίδων με κατά μέσο όρο 20,8 πόντους και 11,4 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η 27χρονη Πότερ επισήμανε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού και που θα αγωνίζομαι με το «τριφύλλι» σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στους καλύτερους φιλάθλους».

Ατομικές διακρίσεις:

• University of Utah in 2018 as the first player in school history to record more than 1500 points, 1000 rebounds and 200 blocks in their career

• Ranked top-5 in Pac-12 history in shots blocked and top-15 in rebounds

• Named to the Pac-12 All-Conference team in her sophomore, junior and senior seasons at Utah

FIBA World Championships: 2013 – 7th (U19) 2012 – BRONZE (U17)

Προηγούμενες ομάδες:

2019-20 KP Brno (Τσεχία)

2020-21 KP Brno (Τσεχία)

2021-22 Εσπερίδες Καλλιθέας

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ