Όλο και μεγαλώνει το απουσιολόγιο του Ρικ Πιτίνο για το προολυμπιακό  τουρνουά στον Καναδά. Η ΕΘνική ομάδα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Βασίλη Σπανούλη. Ο έμπειρος άσος δεν κατάφερε να βρίσκεται στο 100% και έτσι δεν θα ακολουθήσει τις προσπάθειες της Εθνικής. Οι πόνοι στην γάμπα δεν σταμάτησαν να ταλαιπωρούν τον “Kill Bill” και έτσι […]

Όλο και μεγαλώνει το απουσιολόγιο του Ρικ Πιτίνο για το προολυμπιακό  τουρνουά στον Καναδά. Η ΕΘνική ομάδα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Βασίλη Σπανούλη. Ο έμπειρος άσος δεν κατάφερε να βρίσκεται στο 100% και έτσι δεν θα ακολουθήσει τις προσπάθειες της Εθνικής.

Οι πόνοι στην γάμπα δεν σταμάτησαν να ταλαιπωρούν τον “Kill Bill” και έτσι ο αρχηγός του Ολυμπιακού τίθεται νοκ άουτ για το τουρνουά της Βικτόρια.

Αυτή είναι η τρίτη απουσία λόγω τραυματισμού. Στο στρατόπεδο της “γαλανόλευκης”. Μετά τους Γιώργο Πρίντεζη και Ιωάννη Παπαπέτρου.

Εκτός Προολυμπιακού τουρνουά έχουν τεθεί και τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, λόγω των υποχρεώσεών τους με τους Μιλγουόκι Μπακς. Στους τελικούς της Ανατολής, απέναντι στους Ατλάντα Χοκς.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ