Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας χρονιάς. Εκεί ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα δώσει έμφαση σε παίκτες οι οποίοι έχουν εμπειρία και δεν είναι άπειροι. Το λάθος της περσυνής χρονιάς δεν θέλει να επαναληφθεί σε καμία περίπτωση. Ένας από τους παίκτες που έχει στην λίστα του ο Έλληνας τεχνικός είναι ο […]

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας χρονιάς. Εκεί ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα δώσει έμφαση σε παίκτες οι οποίοι έχουν εμπειρία και δεν είναι άπειροι. Το λάθος της περσυνής χρονιάς δεν θέλει να επαναληφθεί σε καμία περίπτωση.

Ένας από τους παίκτες που έχει στην λίστα του ο Έλληνας τεχνικός είναι ο Γουίλιαμς Γκος. Ο Αμερικανός που είχε ένα πέρασμα από τον Ολυμπιακό, αλλά έφυγε για να παίξει στο ΝΒΑ. Είναι παίκτης που έχει εξελιχθεί, το έχουν δει άπαντες και σίγουρα θα ήταν μία λύση για τον άσο παρέα με τον Σλούκα.

Πίσω από τον Γκος ακολουθεί, ο Κέντρικ Πέρι, ο οποίος ακούστηκε έντονα τις τελευταίες ημέρες και για τον Παναθηναϊκό. Δύσκολα όμως να προχωρήσει η συγκεκριμένη περίπτωση διότι όπως είπαμε δεν έχει εμπειρία.

Τέλος δεν σταματάνε να κοιτάνε και την αγορά του ΝΒΑ σε περίπτωση που προκύψει κάποια καλή ευκαιρία…

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα