Ο Ολυμπιακός με φόρα από το καλό ξεκίνημα σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα, υποδέχτηκε τον δυνατό Προμηθέα. Στόχος του φυσικά  να συνεχίσει το σερί νικών του. Ο Ολυμπιακός είχε τον απόλυτο έλεγχο  στον ρυθμό της αναμέτρησης, και δεν δέχτηκε φοβερή πίεση από τον φιλοξενούμενο. Πολλές οι λύσεις του Ολυμπιακού στο σκοράρισμα από πολλούς παίχτες. Πολύ καλός […]

Ο Ολυμπιακός με φόρα από το καλό ξεκίνημα σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα, υποδέχτηκε τον δυνατό Προμηθέα. Στόχος του φυσικά  να συνεχίσει το σερί νικών του.

Ο Ολυμπιακός είχε τον απόλυτο έλεγχο  στον ρυθμό της αναμέτρησης, και δεν δέχτηκε φοβερή πίεση από τον φιλοξενούμενο. Πολλές οι λύσεις του Ολυμπιακού στο σκοράρισμα από πολλούς παίχτες. Πολύ καλός ο Αγραβάνης στην πρώτη επιστροφή του στο ΣΕΦ.

αρά την κούραση από τη διαβολοβδομάδα της EuroLeague, ο Ολυμπιακός ήταν γεμάτος ενέργεια και “καθάρισε” με συνοπτική διαδικασία το παιχνίδι με τον Προμηθέα (108-75) για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν μέχρι τα μέσα της τρίτης περιόδου, και μετά μην τον είδατε τον Ολυμπιακός. Σίφουνας, έγραψε ακόμα μια κατοστάρα, και έκανε το 3/3.

Basket League – Αγωνιστική ημέρα: 3

Διαιτητές: Πουρσανίδης Γ. – Πιτσίλκας – Μηλαπίδης

Γήπεδο: Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας

Ο Δημήτρης Αγραβάνης επέστρεψε πρώτη φορά στο ΣΕΦ από τότε που έφυγε από τον Ολυμπιακό και βραβεύτηκε από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Παναγιώτη Αγγελόπουλο.

Ολυμπιακός – Προμηθέας

(Ημίχρονο 52 – 41)

Ωραίος ρυθμός στον αγώνα, με αρκετό θέαμα. Πολύ καλός ο Ολυμπιακός με αρκετή ευστοχία στα τρίποντα, αλλά και αρκετά λάθη του φιλοξενούμενου που τα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο η ομάδα του Μπαρτζώκα. Η άμυνα του Προμηθέα έδωσε πολλά δικαιώματα στους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι σκόραραν με σχετική άνεση. Ντόρσει και Βενζέκοφ ξεχώρισαν από τους γηπεδούχους.

Β Ημίχρονο 108 – 76

Στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου ο Προμηθεάς κατάφερε να μαζέψει τη διαφορά που είχε φτάσει και στο -15 και την έριξε στο -6 (59-53). Πολλά τα λάθη των γηπεδούχων στην εκκίνηση της τρίτης περιόδου. Μετά το τάιμ άουτ του Μπαρτζώκα ο Ολυμπιακός επέστρεψε αφηνιασμένος και ο Προμηθέας δεν μπόρεσε να ακολουθήσει στον ρυθμό του.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα

Λ. Κασεμίρο:

Μάθημα για εμάς το αποψινό ματς

Οι δηλώσεις του προπονητή του Προμηθέα, Λούις Κασεμίρο.

Γ. Μπαρτζώκας:
Πρέπει να «μεγαλώσουμε» σαν ομάδα – Έχουμε μαραθώνιο
Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργου Μπαρτζώκα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ