Ο Ολυμπιακός περιμένει. Δεν βιάζεται. Μεταξύ μας και καλά κάνει. Στην Ευρώπη οι επιλογές είναι λίγες έως ελάχιστες. Δεν είναι κάτι που μπορεί να ταιριάξει στα δικά του θέλω. Όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ στο sports365.gr ο Ολυμπιακός έχει κάνει επίσημη πρόταση στον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Δεν σημαίνει όμως ότι θα τον περιμένει και για πάντα. […]

Ο Ολυμπιακός περιμένει. Δεν βιάζεται. Μεταξύ μας και καλά κάνει. Στην Ευρώπη οι επιλογές είναι λίγες έως ελάχιστες. Δεν είναι κάτι που μπορεί να ταιριάξει στα δικά του θέλω.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ στο sports365.gr ο Ολυμπιακός έχει κάνει επίσημη πρόταση στον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Δεν σημαίνει όμως ότι θα τον περιμένει και για πάντα.

Ο Γιώργος Μπρτζώκας μιας και έχει ολοκληρωθεί το φετινό ΝΒΑ είναι διατεθειμένος να περιμένει μήπως βρει και από εκεί κάτι αξιόπιστο. Δεν θέλει να πάρει παίκτη, απλός για να πάρει.

Η αγορά από την άλλη άκρη του ατλαντικού μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ένα πολύ καλό «Λαβράκι». Εκεί θέλει να χτυπήσει ο Έλληνας τεχνικός. Δίχως βιασύνη και με υπομονή σε μία θέση πολύ σημαντική για την ενίσχυση της ομάδας.

Παίκτες σε λίγες μέρες θα αρχίσουν να κυκλοφορούν και για Ευρώπη με το τσουβάλι. Περιμένει λοιπόν και αν ο Ντόρσεϊ δεν κάτσει, τότε το ΝΒΑ είναι η λύση που εξετάζει….

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ