Για ακόμη μία φορά ο Γιανίκ Μορέιρα πήγε στο Παλατάκι ως αντίπαλος κι επιδόθηκε σ’ ένα σόου προκλήσεων. Ο σέντερ από την Αγκόλα, που αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2018-2019, δεν έχει σταματήσει να προκαλεί με τις κινήσεις του από την αρχή της αναμέτρησης. Για την ακρίβεια ο παίκτης του Περιστερίου. Σε κάθε καλάθι κοιτά […]

Για ακόμη μία φορά ο Γιανίκ Μορέιρα πήγε στο Παλατάκι ως αντίπαλος κι επιδόθηκε σ’ ένα σόου προκλήσεων.

Ο σέντερ από την Αγκόλα, που αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2018-2019, δεν έχει σταματήσει να προκαλεί με τις κινήσεις του από την αρχή της αναμέτρησης.

Για την ακρίβεια ο παίκτης του Περιστερίου. Σε κάθε καλάθι κοιτά με ερειστικό τρόπο τον πάγκο και τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Παραμιλώντας.

Μάλιστα δύο φορές σηκώθηκε στον πάγκο της ομάδας, απαντώντας σε όσα του έλεγαν οι οπαδοί του Δικεφάλου. Αποκορύφωμα ήταν το γεγονός πως όντας όρθιος στον πάγκο της ομάδας του, επιχείρησε μαζί με τον ΜακΚρι να μπούνε στον αγωνιστικό χώρο.

Ενώ το παιχνίδι, παιζόταν κανονικά. Αυτό εξόργισε τον κόσμο του ΠΑΟΚ, υπήρξε ολιγόλεπτη ένταση με τα πνεύματα να ηρεμούν μετά από μικρή διακοπή των διαιτητών.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ