Οι παίκτες που είδαν την καριέρα τους να καταστρέφεται από τις καταχρήσεις.

Το ΝΒΑ είναι γεμάτο λάμψη, αλλά και παίκτες με πάθη. Κάποιοι εξ αυτών δεν κατάφεραν να τα ξεπεράσουν, με την καριέρα τους να ολοκληρώνεται άδοξα.

Ο Ταϊρίκ Έβανς, που είχε βρεθεί θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών, επέστρεψε πρόσφατα στα παρκέ. Συγκεκριμένα, στην G-League με τους Ουισκόνσιν Χερντ.

Είχε τιμωρηθεί με αποκλεισμό δύο ετών από τη διοργανώτρια αρχή του «μαγικού κόσμου». Δεν ήταν, φυσικά, ο πρώτος. Πιθανότατα, ούτε ο τελευταίος.

Ο Λαμάρ Όντομ σπατάλησε το ταλέντο του εξαιτίας του εθισμού του στα ναρκωτικά. Κόντεψε μέχρι και να πεθάνει, όταν έπεσε σε κώμα ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο. Πλέον, βρίσκεται σε πρόγραμμα απεξάρτησης.

Ο Σον Κεμπ είχε τις δυνατότητες να φθάσει πάρα πολύ ψηλά. Έπεσε, όμως, κι εκείνος θύμα των ναρκωτικών και του αλκοόλ. Είχε και μπελάδες με το νόμο. Πλέον, διατηρεί κατάστημα πώλησης νόμιμης κάνναβης για ιατρικούς λόγους.

Ο Σπένσερ Χέιγουντ είχε αδυναμία στην κοκαΐνη. Αυτή ήταν η αρχή του τέλους της καριέρας του, η οποία ολοκληρώθηκε μια και καλή όταν έχασε δύο στενούς φίλους του σε αυτοκινητικό δυστύχημα και αποχώρησε από τα παρκέ σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик