Ο Καρίμ Αμπτούλ Τζαμπάρ εξέφρασε για ακόμα μια φορά την άποψή του για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο Καρίμ Αμπτούλ Τζαμπάρ εξέφρασε για ακόμα μια φορά την άποψή του για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Ο 74χρονος πρώην μπασκετμπολίστας αναγνωρίζει τον ηγέτη των Λος Άντζελες Λέικερς αγωνιστικά αλλά έριξε τα βέλη του για την εξωαγωνιστική του συμπεριφορά.

«Μερικά από τα πράγματα που έχει κάνει είξξξνσψσξσβναι κατώτερα του επιπέδου του, όπως το βλέπω εγώ τουλάχιστον. Αν και ο ΛεΜπρόν είναι μια απαραίτητη και δυναμική φωνή που επικρίνει την αστυνομική βαρβαρότητα εναντίον της μαύρης κοινότητας, πρέπει να είναι ο ίδιος απαραίτητος και δυναμικός υποστηρικτής των εμβολίων, τα οποία θα μπορούσαν να σώσουν χιλιάδες ζωές αυτή τη στιγμή».

«Έχει κάνει μερικά σπουδαία πράγματα, αλλά σε κάποια θέματα στέκεται και στις δύο πλευρές του φράχτη, καταλαβαίνετε τι εννοώ; Αυτό το γεγονός είναι που κάνει δύσκολο για εμένα να το αποδεχθώ όταν κάθε φορά αλλάζει άποψη, Είναι δύσκολο να καταλάβεις τι υποστηρίζει. Πρέπει να τον τσεκάρεις κάθε φορά».

«Έχω υψηλότερες απαιτήσεις από αυτόν, επειδή καταλαβαίνει τα θέματα που υπάρχουν και έχει μιλήσει για αυτά δυναμικά και εύγλωττα. Νομίζω όμως ότι έχει τόσα πολλά πράγματα να τον απασχολούν όσον αφορά τον σεβασμό του κόσμου και τα κατορθώματά του, που δεν θα έπρεπε να ασχολείται με αυτά».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ