Το επεισόδιο Γκριν-Πουλ στους πρωταθλητές του NBA έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις... Παίκτες και παράγοντες δεν αφήνουν το περιστατικό να περάσει αδιάφορο...

Το επεισόδιο Γκριν-Πουλ στους πρωταθλητές του NBA έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις… Παίκτες και παράγοντες δεν αφήνουν το περιστατικό να περάσει αδιάφορο…

Η διαφωνία των δύο παικτών στην προπόνηση οδήγησε σε καυγά. Ο Γκριν έδωσε γροθιά στον συμπαίκτη του και το NBA ξεσηκώθηκε… Το συμβάν έχει πάρει μεγάλη δημοσιότητα λόγω του βίντεο που διέρρευσε από την στιγμή και η ομάδα του Σαν Φρανσίσκο βρέθηκε σε δύσκολη θέση.

Την άποψή του για όσα συνέβησαν κατέθεσε ο σταρ των Πόρτλαντ Μπλέιζερς, Ντέμιαν Λίλαρντ που στάθηκε ιδιαίτερα στον λάθος χειρισμό του περιστατικού με το βίντεο.

“Είναι ατυχές. Όταν περνάς τόσο χρόνο με τους συμπαίκτες σου όπως κάνουμε εμείς, θες να περνάς ευχάριστα και να υπάρχει σεβασμός. Θα έλεγα ψέματα αν σου έλεγα πως δεν έχω δει στιγμές έντασης στην καριέρα μου. Είμαι σίγουρος πως αυτά υπάρχουν στα αποδυτήρια όλων των ομάδων. Ποτέ δεν θες να βλέπεις τέτοια περιστατικά. Πιστεύω πως ό,τι γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες πρέπει να μένει εκεί. Πρέπει να υπάρχει σωστή διαχείριση της κατάστασης αλλά να παραμείνει ιδιωτικό. Θεωρώ λάθος το γεγονός πως βγήκε το video.

Αναφορικά με την γροθιά, όσο λάθος και να ήταν πιστεύω πως αν είσαι φίλος του μποξ, εκεί λένε πως πρέπει να προστατεύεις τον εαυτό σου σε όλες τις στιγμές. Νομίζω πως ο Γκριν, τον οποίο γνωρίζω καλά, πιθανότατα έφυγε από το γήπεδο λέγοντας ‘δεν θα έπρεπε να το έχω κάνει αυτό στον συμπαίκτη μου’. Και ο Πουλ λογικά θα είπε ‘όταν σπρώχνω κάποιον πρέπει να ξέρω πως θα αντιδράσει’. Είναι ένα ατυχές συμβάν”.

Για το αν έχει ζήσει κάτι παρόμοιο: “Στο κολλέγιο ναι. Στο ΝΒΑ υπήρξαν μερικές κόντρες αλλά και οι δύο πλευρές ήταν προετοιμασμένες”.

Για το αν είναι ασυνήθιστο να βλέπουμε έναν συμπαίκτη να δίνει γροθιά: “Θεωρώ πως πλέον στο ΝΒΑ είναι συνηθισμένες οι αντιδράσεις ‘Κανείς δεν θα κάνει τίποτα’. Όλοι το λένε γρήγορα αυτό. Επομένως όταν όντως κάποιος κάνει κάτι είναι το τέλος του κόσμου. Όπως είπα είναι ένα ατυχές συμβάν. Αλλά αν δύο ενήλικες άντρες ανταλλάσσουν κάποιες κουβέντες, υπάρχει ένταση και ο ένας σπρώχνει τον άλλον τότε πρέπει να περιμένεις πως κάτι θα γίνει. Έτσι το βλέπω εγώ”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ