Τα αποτελέσματα του ΝΒΑ: Νίκες για Κλίπερς και Τίμπεργουλβς

Τα αποτελέσματα του ΝΒΑ: Νίκες για Κλίπερς και Τίμπεργουλβς Το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο, το NBA, συνεχίζεται με απτόητη δράση!

Εκτός από τη Μινεσότα, η οποία είναι πλέον εγγυημένη για τα play-in, λόγω της νίκης των Κλίπερς τέσσερις ομάδες μπορούν να περάσουν από τα play-off στα play-in και το αντίστροφο.

Οι Πέλικανς (8οι), που αντιμετωπίζουν τους Τίμπεργουλβς (9οι), πρέπει να νικήσουν για να ελπίζουν στην πέμπτη ή έκτη θέση, αν τα σενάρια των άλλων αγώνων είναι ευνοϊκά γι΄ αυτούς.

Οι Κλίπερς (5οι) αντιμετωπίζουν τον Φοίνιξ και μια νίκη θα τους εξασφάλιζε την πέμπτη θέση, αλλά θα μπορούσαν σε περίπτωση ήττας, και σε δυσμενές σενάριο στα άλλα παιχνίδια, να πέσουν στην έβδομη.

Οι άλλες δύο ομάδες που ενδιαφέρονται στη Δύση είναι οι Γουόριορς (6οι) που παίζουν το Πόρτλαντ και οι Λέικερς (7οι), που αντιμετωπίζουν τους Τζαζ.

Η ήδη αποκλεισμένη Γιούτα φιλοξένησε τους Νάγκετς σε έναν αγώνα χωρίς πολλά διακυβεύματα, με το Ντένβερ να έχει ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση στη Δύση. Για την ιστορία, οι Τζαζ νίκησαν με 118-114.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ