Ο ηγέτης των Γκοντεν Στέιτ Γουόριορς και η σύζυγός του Αγίσα, συνεργάστηκαν και συγκέντρωσαν 190 εκατομμύρια δολάρια σε έναν χρόνο, προσφέροντάς τα σε αναξιοπαθούντες. Η ανθρωπότητα συνεχίζει να ταλαιπωρείται από πολλές απόψεις, λόγω του κορονοϊού. Όμως, υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι με τις ενέργειές τους βοήθησαν όσους είχαν προβλήματα. Ο γνωστός αστέρας του NBA, […]

Ο ηγέτης των Γκοντεν Στέιτ Γουόριορς και η σύζυγός του Αγίσα, συνεργάστηκαν και συγκέντρωσαν 190 εκατομμύρια δολάρια σε έναν χρόνο, προσφέροντάς τα σε αναξιοπαθούντες.

Η ανθρωπότητα συνεχίζει να ταλαιπωρείται από πολλές απόψεις, λόγω του κορονοϊού. Όμως, υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι με τις ενέργειές τους βοήθησαν όσους είχαν προβλήματα.

Ο γνωστός αστέρας του NBA, Στεφ Κάρι και η Αγίσα Κάρι κατάλαβαν πως στο Σαν Φρανσίσκο υπάρχουν πολλές οικογένειες που αντιμετωπίζουν βιοποριστικό πρόβλημα. Δεν είχαν ούτε ένα γεμάτο πιάτο φαγητό.

Το ίδρυμα Eat.Learn.Play που χρηματοδοτείται από την οικογένεια Κάρι, πρόσφερε 16 εκατομμύρια γεύματα, στη διάρκεια του έτους!

Μάλιστα, οι σημαντικότεροι χρηματοδότες είναι το ζευγάρι, συγκεντρώνοντας περίπου 190 εκατ. δολάρια σε έναν χρόνο μόλις!

Τοπικά εστιατόρια αμείβονται μόλις 10 δολάρια για κάθε γεύμα, με τουλάχιστον 130 καταστήματα να συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τρόλαρε τον Λουτσέσκου για το γούρικο σκουφί του (pic)
Ποδόσφαιρο

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τρόλαρε τον Λουτσέσκου για το γούρικο σκουφί του (pic)

Γερεμέγεφ: Πρώτος σκόρερ στον… κόσμο
Ποδόσφαιρο

Γερεμέγεφ: Πρώτος σκόρερ στον… κόσμο