Με τον Νίκολα Βούτσεβιτς να σταματάει στους 30 πόντους με 6/6 τρίποντα και τους ΝτεΡόζαν και ΛαΒίν να κάνουν τα… δικά τους. Οι Μπουλς επιβλήθηκαν με 133-119 των Χόρνετς. Και έδειξαν να βρίσκουν ρυθμό. Στο Σικάγο έχει βρει τις ισορροπίες και υπάρχει καθαρός ρόλος για κάθε παίκτη. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, κάτι που […]

Με τον Νίκολα Βούτσεβιτς να σταματάει στους 30 πόντους με 6/6 τρίποντα και τους ΝτεΡόζαν και ΛαΒίν να κάνουν τα… δικά τους. Οι Μπουλς επιβλήθηκαν με 133-119 των Χόρνετς. Και έδειξαν να βρίσκουν ρυθμό.

Στο Σικάγο έχει βρει τις ισορροπίες και υπάρχει καθαρός ρόλος για κάθε παίκτη.

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, κάτι που φαίνεται και στο γήπεδο. Εκεί όπου οι Μπουλς πετάνε. Η Ανατολή φέτος έχει αρκετές διεκδικήτριες ομάδες (Νετς, Μπακς, Μπουλς, Χιτ). Και το Σικάγο ξέρει πολύ καλά πως ο δρόμος του δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.

Αλλά ο Ντόνοβαν και οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι να επαναφέρουν την ομάδα στις επάλξεις. Να ξαναζήσουν εποχές Μάικλ Τζόρνταν. Αφού απο τότε η ομάδα δεν έχει ξαναβρεθεί σε τελικούς του ΝΒΑ και αυτό είναι στενάχωρο για τον περήφανο κοινό του Σικάγο.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ