Σε σαφάρι λύσεων για τα προβλήματα των  Λος Άντζελες Λέικερς, βρίσκεται η Τζίνι Μπας. Οι «λιμνάνθρωποι» συνεχίζουν την αναζήτησή του προπονητή που θα τους επαναφέρει στις επιτυχίες. Οι δύο επικρατέστερες περιπτώσεις είναι εκείνες των Ντάρβιν Χαμ των Μιλγουόκι Μπακς  και του Τέρι Στοτς.  Είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι χρειάζεται και να πάρει δύσκολες αποφάσεις για […]

Σε σαφάρι λύσεων για τα προβλήματα των  Λος Άντζελες Λέικερς, βρίσκεται η Τζίνι Μπας.

Οι «λιμνάνθρωποι» συνεχίζουν την αναζήτησή του προπονητή που θα τους επαναφέρει στις επιτυχίες.

Οι δύο επικρατέστερες περιπτώσεις είναι εκείνες των Ντάρβιν Χαμ των Μιλγουόκι Μπακς  και του Τέρι Στοτς. 

Είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι χρειάζεται και να πάρει δύσκολες αποφάσεις για να διασφαλίσει την επόμενη μέρα των Λέικερς δήλωσε η Τζίνι Μπας.

Η ιδιοκτήτρια των «λιμνανθρώπων» ξεκαθάρισε σε όλους ότι εκείνη θα πάρει όλες τις αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας, ενώ τόνισε ότι προτεραιότητά της είναι να βρεθεί ο κατάλληλος προπονητής για να δημιουργήσει την νεα ομάδα.

Έχουν τον τελευταίο λόγο; Όχι. Τρέχουν αυτοί την ομάδα; Όχι. Εγώ ελέγχω τον οργανισμό, εγώ είμαι υπεύθυνη για κάθε απόφαση. Πρέπει να βρούμε τον σωστό προπονητή για να ηγηθεί αυτής της ομάδας, κάποιον που θα παίξει σύμφωνα με το ρόστερ που έχουμε, όλα πρέπει να ξεκινήσουν από εκεί».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ