O συγκλονιστικός Jimmy Buckets οδήγησε τους Χιτ σε break στην Βοστώνη!

O συγκλονιστικός Jimmy Buckets οδήγησε τους Χιτ σε break στην Βοστώνη!O ηγέτης των Χιτ, ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας 35 πόντους, 5 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 6 κλεψίματα σε 44 λεπτά συμμετοχής, με 10/21 δίποντα, 2/4 τρίποντα και 8/8 βολές, πραγματοποιώντας συγκλονιστική εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση, οδηγώντας το Μαϊάμι στο 1-0 στη σειρά των τελικών της ανατολικής περιφέρειας.

Οι Σέλτικς είχαν ελαφρά υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, κλείνοντας το πρώτο δωδεκάλεπτο προηγούμενοι με 30-28, ενώ με επί μέρους 36-29 στη δεύτερη περίοδο, οι «Κέλτες» πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα έχοντας προβάδισμα εννιά πόντων (66-57).

Στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο οι Χιτ βγήκαν μεταμορφωμένοι, έβγαλαν σκληράδα στην άμυνά τους, ενώ στην εξίσωση μπήκε και ο Μαξ Στρους που «εκτελούσε» από την περιφέρεια, με το Μαϊάμι να κάνει επί μέρους 25-46 στη τρίτη περίοδο παίρνοντας προβάδισμα 12 πόντων (91-103)!

Οι Σέλτικς βλέποντας το ματς να χάνεται έκαναν την αντεπίθεσή τους στη τέταρτη περίοδο, ωστόσο οι Χιτ ακόμη και όταν οι «Κέλτες» μείωσαν στους τέσσερις πόντους (110-114), βρήκαν δύο τρίποντα-μαχαιριές με Μπάτλερ και Μάρτιν που ουσιαστικά τελείωσαν την αναμέτρηση, με το Μαϊάμι να κάνει ακόμη μια ηχηρή έκπληξη στα φετινά playoffs.

Ο Τζέισον Τέιτουμ με 30 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των Σέλτικς, αλλά και ο μοιραίους, αφού σε δύο κρίσιμες επιθέσεις έκανε ισάριθμα λάθη, ενώ πολύ καλή εμφάνιση για τους «Κέλτες» πραγματοποίησε και ο Τζέιλεν Μπράουν που είχε 22 πόντους, 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Τα δωδεκάλεπτα: 30-28, 66-57, 91-103, 116-123

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ