Ο πρώην άσος του NBA, Ντένις Ρόντμαν, αποκάλυψε πως η μεγάλη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα, του είχε ρίξει άκυρο σε προσέγγιση του ίδιου! Είναι γνωστός για την ιδιορρυθμία του και τις σχέσεις του με πολλές διάσημες, πέραν από τα επιτεύγματά του στο μπάσκετ. Όμως, αποκάλυψε και ένα άκυρο που είχε δεχτεί, από την κόρη […]

Ο πρώην άσος του NBA, Ντένις Ρόντμαν, αποκάλυψε πως η μεγάλη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα, του είχε ρίξει άκυρο σε προσέγγιση του ίδιου!

Είναι γνωστός για την ιδιορρυθμία του και τις σχέσεις του με πολλές διάσημες, πέραν από τα επιτεύγματά του στο μπάσκετ. Όμως, αποκάλυψε και ένα άκυρο που είχε δεχτεί, από την κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα.

Ο Ρόντμαν μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή «Breakfast Club». Αναφέροντας πως έχει πολύ καλή σχέση με τον Ντόναλντ Τραμπ, με τον οποίο είναι φίλοι. Όμως, είπε πως του άρεσε η κόρη του, Ιβάνκα, την οποία και… προσπάθησε να μαρκάρει στενά, πριν από το γάμο της με τον Τζάρεντ Κούσνερ, το 2005.

Η μεγάλη κόρη του Προέδρου των ΗΠΑ δεν ενέδωσε στο φλερτ του διάσημου αστέρα των παρκέ. Μάλιστα, η ίδια στο πέσιμο και την πρόταση για έξοδο του Ρόντμαν, απλά γέλασε.

Ο Ρόντμαν μίλησε επίσης στην εν λόγω εκπομπή για τη φιλία που έχει με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, ενώ εξέφρασε και το παράπονο πως δεν έχει αναγνωριστεί όσο έπρεπε η συμβολή του για βελτίωση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ