Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε ως Hulk κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τη νίκη των Μπακς κόντρα στους Χιτ.

Νέο συμβόλαιο για τον Greek Freak στο NBA!

Όπως αναφέρουν τόσο ο Σαμς Χαράνια, όσο και ο Έντριαν Βοϊναρόφσκι. Ο Έλληνας σούπερ σταρ δεσμεύει το μέλλον του με τους Μιλγουόκι Μπακς, αφού θα υπογράψει νέο μάξιμουμ συμβόλαιο. Που θα του αποφέρει 186 εκατ. δολάρια για τρία χρόνια.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε ως Hulk κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τη νίκη των Μπακς κόντρα στους Χιτ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ενέργεια που έφεραν οι αναπληρωματικοί στο ματς με τους Χιτ: “Αισθάνομαι ότι η δεύτερη πεντάδα κινούσε καλά την μπάλα, έβγαλε ενέργεια. Ο Πέιν ήταν απίστευτος, ο Πόρτις έφερε ενέργεια και έβαλε σουτ. Η δεύτερη πεντάδα πρέπει να κυκλοφορεί την μπάλα, να εμπλέξει τους πάντες. Ο Μπότσαμπ έλλειψε σήμερα και είναι σημαντικό κομμάτι στην άμυνα, ενώ στην επίθεση κάνει το σωστό. Η δεύτερη πεντάδα μας έβγαλε πολλή ενέργεια και πρέπει να συνεχίσει να το κάνει όλη την σεζόν. Πρέπει να είμαστε ομαδικοί και όχι ατομιστές και να συνεχίσουμε έτσι”.

Για τα λάθη που έκαναν οι Μπακς ανά διαστήματα: “Προφανώς θα είμαστε λίγο απρόσεκτοι ανά διαστήματα. Χάσαμε βολές, κάναμε λάθη, ενώ αμυντικά κάναμε κάποια λάθη. Αυτό θα γίνεται όμως και πρέπει να παίζουμε μέσα από αυτό. Νικήσαμε, αλλά δεν χρειαζόταν να το κάνουμε έτσι.

Οι Χιτ έβαλαν μεγάλα σουτ, αλλά όταν είσαι πάνω 20 πόντους πρέπει να καθαρίζεις το παιχνίδι. Σήμερα δεν το κάναμε και ελπίζω να μάθουμε από αυτό. Θα υπάρξουν ματς που οι αντίπαλοι θα επιστρέψουν στο παιχνίδι και πρέπει να βρούμε τρόπους να νικάμε. Δεν ήμασταν μόνο απρόσεκτοι, αλλά ήταν και οι Χιτ καλοί, έβγαζαν ελεύθερα σουτ και τα έβαλαν.

Μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι όμως και θα γίνουμε καλύτεροι. Πήραμε μία καλή νίκη, χτίσαμε καλές συνήθειες και ελπίζω την επόμενη φορά που θα βρεθούμε στην ίδια θέση δεν θα κάνουμε δύσκολη την ζωή μας”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ