Ο Ολυμπιακός στενοχώρησε τον κολλητό του σούπερ σταρ του ΝΒΑ, Μάικ Τζέιμς. Αλλά η νυχτερινή Αθήνα τον αντάμειψε με τα δικά της ωραία. Μάλιστα, ο παίκτης απέδειξε στην έξοδό του ότι είναι καλός και με το μικρόφωνο στο χέρι, εκτός από τη μπάλα του μπάσκετ...

Ντουράντ: Πικράθηκε στο ΣΕΦ, αλλά “γλυκάθηκε” στο κλαμπ! Ολοταχώς προς τα 34 του, πια (τα κλείνει στι2 29 Σεπτεμβρίου), ο Κέβιν Ντουράντ δε χρειάζεται πολλές συστάσεις. Έχει γράψει τη δική του, λαμπρή ιστορία στο NBA. Έχει δύο “δαχτυλίδια” πρωταθλητή, 12 συμμετοχές σε All Star Games, ένα σωρό MVP… Και, μην πάει ο νους σας ότι έχει κάτι… προσωπικό με τον Ολυμπιακό -και γι’ αυτό του ήλθε λίγο “κάπως” η πρόκρισή του στο Φάιναλ Φορ του Βελιγραδίου.

Ο άνθρωπος, απλώς, έχει κολλητό του φιλαράκι τον Μάικ Τζέιμς, της Μονακό. Και ήταν παρών, γι’ αυτό και στο νικητήριο για τους Γάλλους παιχνίδι στο Πριγκιπάτο. Τώρα, όπως αντιλαμβάνεστε, πρόβλημα με το… κόστος των εισιτηρίων. π.χ, ή του ξενοδοχείου δεν έχει ο Ντουράντ, έτσι; Οπότε είπε να έλθει μια βόλτα να δει από κοντά και το παιχνίδι στο ΣΕΦ, παρέα και με τη βραβευμένη με Όσκαρ σταρ του Χόλιγουντ Έμα Στόουν.

Το αποτέλεσμα, βέβαια, δεν τον ενθουσίασε, αλλά η ατμόσφαιρα τον εντυπωσίασε. Θετικά ή αρνητικά, θα σας γελάσουμε. Αυτό που ανέβασε στο τουίτερ, λέει απλώς “Η Αποκάλυψη”, οπότε οι γνώμες είναι διαφορετικές. Σε κάθε περίπτωση πάντως, αυτό ήταν μόνο η αρχή των… “αποκαλύψεων”.

Η ήττα είναι ήττα, αλλά και η… νυχτερινή Αθήνα, γλυκιά…

Διότι ΟΚ. Η ήττα είναι ήττα, αλλά και η… νυχτερινή Αθήνα, είναι αυτό που είναι επίσης. Κι έτσι, Ντουράντ και Τζέιμς είπαν να το ρίξουν λίγο έξω μετά το παιχνίδι. Τα… τρίποντά τους, τα έβαλαν σε γνωστό κλαμπ του κέντρου. Εκεί. μάλιστα, ο Κέβιν έδειξε ότι το “έχει” και με το τραγούδι, εκτός από τη μπάλα του μπάσκετ.

Ο άσος των Μπρούκλιν Νετς, μόλις ήλθε στο τσακίρ κέφι πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε. Ραπ, φυσικά. Και μάλιστα… μια χαρά, σύμφωνα με τους θαμώνες του κλαμπ. Όχι βέβαια ότι αν τραγουδούσε… φάλτσα θα του το έλεγαν. Δεν είναι μόνο ότι στέκει και στα… 2μ08, ο Κέβιν. Είναι και ότι, όπως και να το κάνουμε, είναι παιχταράς ολκής και αξίζει σεβασμό, έστω κι αν του… ξέφυγαν μια δυο νότες…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ