Ο Κλέι Τόμπσον και οι Golden State Warriors έχουν πρότυπα! Οι επιτυχίες στηρίζονται σε μοντέλα που είναι εμπνευσμένα (και) από το ποδόσφαιρο!

Ο Κλέι Τόμπσον και οι Golden State Warriors έχουν πρότυπα! Οι επιτυχίες στηρίζονται σε μοντέλα που είναι εμπνευσμένα (και) από το ποδόσφαιρο!

Έχοντας κατακτήσει 4 πρωταθλήματα σε 8 χρόνια, νιώθουν “βασιλιάδες” στο NBA. Ο Τόμπσον και οι άλλοι αστέρες των Warriors προσπαθούν εκτός από τις διακρίσεις, να τελειοποιήσουν το μπάσκετ!

Όπως δηλαδή έκανε και η Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρδιόλα και του Τίτο Βιλανόβα. Ο Τόμπσον αναφέρθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή στα στοιχεία που θέλουν να υιοθετήσουν, εκπροσωπώντας το μπασκετικό «τίκι-τάκα»!

Ένα παιχνίδι δηλαδή ολοκληρωτικό όπως συνέβαινε και με την Μπαρτσελόνα των προηγούμενων δεκαετιών!

«Δίνω πραγματικά τα εύσημα στον Στιβ Κερ, γιατί ήρθε στην ομάδα και είχε ένα συγκεκριμένο όραμα. Έδωσε έμφαση στη διαρκή κίνηση της μπάλας. Μας έδωσε το κατάλληλο παράδειγμα, την Μπαρτσελόνα του «tiki-taka», η οποία κυκλοφορούσε ασταμάτητα την μπάλα. Αυτό είπε και σε μας, να διατηρούμε την κατοχή όπως η Μπάρτσα. Κάνουμε ουσιαστικά το ίδιο πράγμα λοιπόν με τον Στεφ, τον Ντρέιμοντ και τον Τζόρνταν»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ