Ήταν από τους “πληγέντες” αγωνιστικά της πανδημίας λόγω επιθυμίας του. Ο Καϊρί Ίρβινγκ επέμεινε στην απόφασή του και αυτό του κόστισε όπως αποκαλύπτει…

Ήταν από τους “πληγέντες” αγωνιστικά της πανδημίας λόγω επιθυμίας του. Ο Καϊρί Ίρβινγκ επέμεινε στην απόφασή του και αυτό του κόστισε όπως αποκαλύπτει…

Ο σταρ του NBA κατακρίνεται μέχρι σήμερα για τις απόψεις πάνω στο θέμα του κορονοϊού που ταλάνισε όλο τον πλανήτη, αθλητικό ή μη. Η απόφασή του να μην εμβολιαστεί τον κράτησε για πολλούς μήνες εκτός δράσης.

Ήταν μια συνειδητοποιημένη επιλογή και ήξερε τις συνέπειες. Τώρα όμως κάνει νέο… ταμείο και διακρίνει ότι βγήκε πολλά εκατομμύρια ζημιωμένος.

Ο Ίρβινγκ πιστεύει μέχρι σήμερα ότι η απόφαση να τον αποβάλουν αποτελούσε παράβαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αυτοί ωστόσο ήταν οι κανόνες, δεν εναρμονίστηκε μαζί τους και έμεινε παραγκωνισμένος.

Η επιλογή λοιπόν να μην εμβολιαστεί ζημίωσε τον Ίρβινγκ κατά 100 εκατομμύρια δολάρια. Και αυτό αποκαλύπτει τώρα με… παράπονο:

“Την στιγμή που αποφάσισε πέρυσι να μείνει ανεμβολίαστος, οι Νετς απέσυραν την προσφορά τους για πρόωρη επέκταση συμβολαίο, αφού λόγω της νομοθεσίας που υπήρχε τότε στην Νέα Υόρκη δεν θα μπορούσαν να τον χρησιμοποιήσουν στα εντός έδρας παιχνίδια τους. Πέταξα 100 εκατ. δολάρια για τετραετές συμβόλαιο όταν αποφάσισα να μείνω ανεμβολίαστος” δήλωσε και πρόσθεσε:

“Έπρεπε να αποφασίσω αν θα υπέγραφα, αν θα έκανα το εμβόλιο ή θα έμενα ανεμβολίαστος και υπήρχε αβεβαιότητα για το μέλλον, αν θα ήμουν στην λίγκα, αν θα μείνω στην ομάδα. Χρειάστηκε λοιπόν να αντιμετωπίσω την κατάσταση όπου θα έχανα την δουλειά μου από αυτή την απόφαση”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ